Ticket Bubbeljungle Speelpark, Klimpark of Golf in the dark

Ticket Bubbeljungle Speelpark, Klimpark of Golf in the dark

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ticket Bubbeljungle Speelpark, Klimpark of Golf in the dark. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Leiderdorp NL aan een scherpe prijs.

Ticket Bubbeljungle Speelpark, Klimpark of Golf in the dark: details

Wat? Koop je tickets voor het Speelpark, Klimpark en Golf in the dark met [korting] korting voor Bubbeljungle. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 8.95 EUR

Speelpark 

Aan alle leeftijden is gedacht in het Speelpark. Voor de kleintjes zijn er meerdere peuter- en dreumeshoeken met een rollerbaan, een ballenbad, een fietsparcours en een mega lego-hoek. Voor de oudere kids zijn er naast de gebruikelijke speeltoestellen zoals trampolines, klimtoestellen en de powertower ook unieke attracties zoals de Lasergames, Pinquinrace en de Bubbelcars. In het midden van de Speelstad bevindt zich een horecagedeelte waar o.a. luxe broodjes, salades en goede koffie worden verkocht.

Klimpark

Op grote hoogte klim je bovenin de Speelstad langs 22 spectaculaire hindernissen. Iedereen klimt op zijn eigen niveau en bepaald zijn eigen route. Verleg je grenzen tijdens een middagje klimmen in het spectaculaire klimpark van Bubbeljungle.

Tijdens het klimmen zit je altijd vast door middel van klimgordel. Nadat er gecontroleerd is of iedereen zijn gordel juist aan heeft, wordt er duidelijk uitgelegd hoe je veilig klimt en wat de regels zijn. Uiteraard wordt er alleen onder professionele begeleiding geklommen. 

Spelregels

  • Voor een klimronde dienen er minimaal 4 aanmeldingen te zijn anders kan er niet geklommen worden
  • Minimum lengte 1.25 m (uitzonderingen zijn niet mogelijk)
  • Minimum leeftijd 7 jaar
  • Geen open schoeisel (slippers, sandalen etc.)
  • Maximum gewicht 125 kg
  • Je hebt de afgelopen uren geen alcohol genuttigd
  • Je bent niet zwanger
  • Aanwijzingen van de instructeur dienen ten alle tijden opgevolgd te worden

Bij temperaturen boven de 25°C (gemeten boven in het klimpark zelf) kan het zijn dat het klimpark gesloten wordt. 

Glof in the dark

De chaos is groot in Atlantis. Het lang verwachte concert van de beroemde diva Laguna blijkt ineens afgelast te zijn. Alles lijkt te duiden op een ontvoering. Gelukkig staat detective Tony klaar om je te helpen het mysterie op te lossen. Maar liefst 18 holes in een schitterend gedecoreerde omgeving zorgen voor verbazing en amusement bij jong en oud.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren rondom de Bubblejungle. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Bubblejungle. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!