Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam

Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam. Ga voordelig naar een Kindertheater in Hilversum NL aan een scherpe prijs.

Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam: details

Wat? Theatervoorstelling De Verloren Piratenschat van Brandweerman Sam in Hilversum met [korting] korting. Te bezoeken in september 2020, februari en mei 2021.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 19.50 EUR

Voorstellingen

  • Zaterdag 5 september 2020 in Theater Gooiland om 11:00, 13:30 en 16:00 uur
  • Zondag 6 september 2020 in Theater Gooiland om 11:00 en 13:30 uur
  • Zaterdag 27 februari 2021 in Theater Gooiland om 11:00, 13:30 en 16:00 uur
  • Zondag 28 februari 2021 in Theater Gooiland om 11:00 en 16:00 uur
  • Zaterdag 29 mei 2021 in Theater Gooiland om 11:00, 13:30 en 16:00 uur
  • Zondag 30 mei 2021 in Theater Gooiland om 11:00 en 16:00 uur

Van redden krijgt Brandweerman Sam™ nooit genoeg… de held van de buurt is weer terug! Ook dit seizoen komt het immens populaire kinderidool Brandweerman Sam naar het theater met een spiksplinternieuw vlammend verhaal. Met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter, brandweerjeep Venus, reddingsboot Neptunes en al zijn vrienden komt Sam opnieuw in actie in de familievoorstelling ‘Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat’.


Het verhaal 

Ahoy maatjes! Spannende verhalen gaan rond, want een beruchte piraat heeft ooit zijn schatkist op Piekepolder eiland verstopt. Om de eeuwenoude dorpslegende te vieren, wordt een speurtocht georganiseerd. Wie zal de felbegeerde schat als eerste vinden? De piratenteams gaan op pad! Maar, als de ondeugende Norbert Puk zelf besluit op schattenjacht te gaan en een dichte mist om Piekepolder eiland verspreid, staat Sam voor een moeilijke uitdaging. Alle hens aan dek voor Brandweerman Sam en zijn vrienden!

Kies het ruime sop en beleef het heldhaftige avontuur met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze spetterende voorstelling vol dans, zang, humor en gewaagde reddingsacties in Brandweerman Sam Live! – De Verloren Piratenschat.  


Kom verkleed 

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of piraat naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Bereikbaarheid

Je kunt betaald parkeren in Parkeergarage Gooiland of Parkeergarage Hilvertshof. Reis je met het openbaar vervoer? Station Hilversum Centraal ligt op loopafstand van het theater. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Kindertheater voor een Kindertheater. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!