Theatershow 'Highlights' van Tineke Schouten in Breda

Theatershow 'Highlights' van Tineke Schouten in Breda

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Theatershow ‘Highlights’ van Tineke Schouten in Breda. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Breda NL aan een scherpe prijs.

Theatershow ‘Highlights’ van Tineke Schouten in Breda: details

Wat? De theatershow ‘Highlights’ van Tineke Schouten, vol tijdloze hoogtepunten, aangevuld met nieuw materiaal. Op 18 of 19 december 2019!

Nu aan slechts 22.25 EUR in plaats van 44.50 EUR

Tineke Schouten – Highlights

Een theateravond gevuld met alleen de beste van de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes van Tineke Schouten. Legendarisch en toch steeds weer verrassend. Highlights was vorig seizoen al een enorm succes; dit seizoen gaat ze onvermoeid verder. Ze put dan ook uit een carrière van meer dan 35 jaar vol tijdloze hoogtepunten, aangevuld met nieuw materiaal. Trouwe fans weet ze onophoudelijk te boeien. Terwijl nieuwe fans haar voorgoed in hun hart sluiten.

Met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties garandeert de ware koningin van de typetjes steeds opnieuw een avond vol schaterlachen. Deze monumentale show maakt eens te meer duidelijk hoe iconisch haar oeuvre is.

Bereikbaarheid

Het Chassé Theater is gelegen in Breda. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf je vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Chassé Theater.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!