The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw

The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw. Ga voordelig naar een Concerten in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw: details

Wat? Duik terug in de tijd en herleef de jaren zestig tijdens The Music of Woodstock op 3 of 4 maart 2019 in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam.

Nu aan slechts 32.00 EUR in plaats van 64.00 EUR

Geniet op 3 of 4 maart 2019 van het muzikale spektakel The Music of Woodstock in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Een grote live band met strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Hits van Joe Cockers zoals ‘With a little help from my friends’, ‘Cry me a river’, ‘You are so beautiful’ en ‘Unchain My Heart’ komen voorbij, net als ‘Cry baby’ en ‘Me and Bobby Mcgee’ van Joplin. Maar ook de wereldhits van onder andere Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who. De gastheer van het concert is cabaretier Vincent Bijlo. Hij is echter ook een muziekliefhebber pur sang met heel veel kennis over de internationale popcultuur en de geschiedenis ervan. Op een onderhoudende en zeer komische wijze voorziet hij het publiek van achtergrondinformatie over het repertoire dat gezongen wordt. The Music of Woodstock is een eerbetoon aan de magie van misschien wel het belangrijkste muziekfestival aller tijden en nog één keer in Nederland te zien.

Bereikbaarheid 

Het Koninklijk Concertgebouw is gemakkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Reis je met het openbaar vervoer? Neem dan de halte naar Van Baerlestraat (tram 2) of de halte Museumplein (tram 3, 5, 12). De haltes zijn voor of om de hoek van Het Koninklijk Concertgebouw. Plan hier je reis. Kom je met de auto? Je kunt parkeren in Q-Park Museumplein, ingang aan de Van Baerlestraat. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!