Talrijke sensationele belevenissen voor groot én klein in Walibi Belgium

Talrijke sensationele belevenissen voor groot én klein in Walibi Belgium

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Talrijke sensationele belevenissen voor groot én klein in Walibi Belgium. Ga voordelig naar een Pretparken in Wavre BE aan een scherpe prijs.

Talrijke sensationele belevenissen voor groot én klein in Walibi Belgium: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 11 oktober 2020. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter.

Nu aan slechts 26.00 EUR in plaats van 39.50 EUR

De mooiste gezinsherinneringen dankzij talrijke sensationele belevenissen voor groot én klein! Laat je volledig meeslepen door de zonnige sfeer van Exotic World. Hier banen kinderen zich een weg door het wilde avonturenparcours Kiddie Trail, én waagt het hele gezin zich aan een dolle rit in de familiecoaster Tiki-Waka. Bekijk hier de plattegrond van Walibi Belgium. 

Nóg meer sensationele ervaringen voor groot en klein!

De geanimeerde ambiance van Karma World katapulteert je rechtstreeks in indische oorden. Glijd door de theaterzalen van Popcorn Revenge en versla één voor één alle dwaze popcorns die jouw filmervaring bederven. Trakteer jezelf na afloop op een smaakexplosie in het levendige restaurant Delhi’cious!  
Kindjes trekken hun dapperste schoentjes aan in het kleurrijke Fun World. Voor het eerst, én zonder hulp van mama of papa, bedienen ze de vleugels van Fun Pilot. Een eerste ervaring waar iedereen met veel plezier aan zal terugdenken!
Bereikbaarheid 
Walibi Belgium is gevestigd in het Belgische Waver, een half uurtje rijden vanaf Brussel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Je kunt parkeren bij het park voor €10 per auto. 

Kijk voor meer informatie op website van Walibi Belgium

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!