Studio 100

Studio 100

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Studio 100, opgericht in 1996, is onder andere bekend door zijn populaire kinderfiguren zoals K3, Bumba, Samson & Gert,… Hun grootste missie die ze nastreven is boeiende shows, programma’s, voorstellingen,… die niet alleen leuk zijn, maar ook educatief. Het komt er eigenlijk op neer dat ze al spelend gaan bijleren. Ze richten zich bovendien op een breed publiek. Zelfs als ouder kan je je perfect vermaken! Het is dus perfecte gezinsentertainment!

Studio 100

Studio 100 heeft een ruim aanbod. Ze richten zich daarbij ook op een breed publiek. Zelfs wereldwijd zijn ze een begrip. Eén van hun bekendste meidengroepen is  K3. Zij bestaan volgend jaar, in 2018, 20 jaar! En dat moet gevierd worden uiteraard.

Ben je vrij tijdens de paasvakantie 2019? Reserveer dan snel je tickets voor de grote K3 show vol muziek, dans en entertainment. Het wordt een spectaculair gebeuren dat je zeker niet mag missen.

Ketnet Musical Troep

Het Studio 100 dans- en zang spektakel: Ketnet Musical Troep loopt dit jaar van 9 maart tot 1 juni Op een plein, dat vroeg er een plek was voor jongeren, waar ze kwamen skaten, voetballen of chillen, ligt er nu heel veel troep! Een paar kinderen komen in actie om hier weer een mooie en propere plek van te maken. Een plek waar iedereen kan samen komen.

Kijk snel verder voor meer informatie en tickets! Deze show wordt bovendien op verschillende locaties gebracht.

 

De Grote Sinterklaasshow!

Op één en twee december zetten Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten het Sportpaleis op stelten. De enige echte Grote Sinterklaasshow belooft weer één groot feest te worden. Ga mee feesten met al jouw Studio 100-vrienden: K3 en Mega Mindy. Maar ook met Nachtwacht, Samson en Gert, Piet Piraat en Kabouter Plop. Koop je tickets online.

Studio 100


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!