Springen, klimmen en klauteren bij Pret Inn Jump in Heumen

Springen, klimmen en klauteren bij Pret Inn Jump in Heumen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Springen, klimmen en klauteren bij Pret Inn Jump in Heumen. Ga voordelig naar een Sport en spel in Heumen NL aan een scherpe prijs.

Springen, klimmen en klauteren bij Pret Inn Jump in Heumen: details

Wat? Koop met korting je entreetickets voor Pret Inn Jump in Heumen en springen, klimmen en klauteren met het hele gezin!

Nu aan slechts 9.35 EUR in plaats van 15.00 EUR

Pret Inn Jump
Pret Inn Jump is een groot jump center in Heumen, Gelderland. In deze hal zijn verschillende obstakels te vinden, zoals een klimmuur, evenwichtsbalk en een survival baan. Ga op je eigen niveau aan de slag en beleef een spectaculaire middag bij Pret Inn Jump. Ben je een echte avonturier? Dan kun je een stapje verder gaan. Vind je het toch een beetje spannend, neem dan een stapje terug. Voor ieder wat wils! De hal is gebouwd met airco en demping van lawaai, dus je hoeft niet bang te zijn dat je elkaar niet meer kunt verstaan of dat je het te warm krijgt. Daarnaast geniet je tijdens het jumpen van speciale lichteffecten wat het jumpen nog veel spectaculairder maakt! Er is ook een horecagelegenheid aanwezig om even uit te rusten en te genieten van een hapje en een drankje.

Kijk voor meer informatie op de website van Pret Inn Jump

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!