Speurtocht door Amsterdam via Mystery City Games

Speurtocht door Amsterdam via Mystery City Games

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Speurtocht door Amsterdam via Mystery City Games. Ga voordelig naar een Sport en spel in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Speurtocht door Amsterdam via Mystery City Games: details

Wat? Speurtocht door Amsterdam via Mystery City Games met [korting] korting. Geldig t/m 31 januari 2023.

Nu aan slechts 18.75 EUR in plaats van 25.00 EUR

Tijdens de speurtocht loop je door de straten van Amsterdam terwijl je een waargebeurd historisch mysterie oplost. Volg de schatkaart om vijf verschillende locaties te bezoeken, puzzels op te lossen en een reeks sloten te openen om het antwoord te ontdekken. Leg je telefoon weg, haal een rugzak op bij het Geheime Hoofdkwartier naast het Waterlooplein en ontsnap naar een andere eeuw via prachtig ontworpen puzzel- en hulpstukken. Volg het verhaal op jouw eigen tempo! Race tegen de klok of gewoon genieten van het avontuur; dit is de beste manier om de stad te verkennen of of je hier nu bent voor een dagje uit, een weekendje weg, of hier al je hele leven woont.

Het spel wordt 100% buiten gespeeld en alleen met mensen van jouw eigen groep, waardoor het perfect is voor dates, huisgenoten, of families met kinderen (6+ word aanbevolen). Er zijn twee verhalen om uit te kiezen. In ‘Het Mysterie van een Geheime Afzender’ duiken spelers in de Gouden Eeuw op zoek naar een lid van een geheim genootschap. ‘Operatie 45′ neemt spelers mee door verhalen van het Nederlandse Verzet terwijl zij op zoek gaan naar diamanten die vermist zijn geraakt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog. Ontdek de stad. Ontcijfer de puzzles. Ontrafel het mysterie.

  • Spelers: 2-6 per team (meerdere teams ook mogelijk)
  • Begin- en eindpunt: Waterlooplein
  • Tijdsduur: 2 uur

Kijk voor meer informatie op de website van Mystery City Games.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!