Spelshow/quiz + 3 drankjes en borrelhapjes (min. 10 personen)

Spelshow/quiz + 3 drankjes en borrelhapjes (min. 10 personen)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Spelshow/quiz + 3 drankjes en borrelhapjes (min. 10 personen). Ga voordelig naar een Sport en spel in Hollandscheveld NL aan een scherpe prijs.

Spelshow/quiz + 3 drankjes en borrelhapjes (min. 10 personen): details

Wat? Waag je met minimaal 10 personen aan een quiz bij Paviljoen Schoonhoven inclusief 3 drankjes en borrelhapjes met [korting] korting. Geldig t/m 28 februari.

Nu aan slechts 24.95 EUR in plaats van 41.00 EUR

Een gezellige middag of avond uit met vrienden, familie of collega’s? Kom naar Paviljoen Schoonhoven en vermaak je een middag/avond met een spelshow/quiz inclusief 3 drankjes per persoon en borrelhapjes! Je hebt keuze uit fris, bier of wijn. 

Pub quiz

De pub quiz is een gezellige quiz met uiteenlopende categorieën, wat het een quiz maakt voor iedereen. Je strijdt in kleine teams tegen elkaar in verschillende rondes. Denk aan vragen over muziek, sport en aardrijkskunde. De pub quiz is een uitdagende quiz voor jong en oud en het is een garantie voor gezelligheid! Wordt gegeven door een enthousiaste quiz master!

Jongens tegen de meisjes

Dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er zijn verschillende spelrondes met o.a muziek, schattingsvragen en het letterpakkenspel. 

Ik hou van Holland

Een actieve quiz in Hollandse stijl! In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Een gezellig spel in puur Hollandse stijl. Wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster!

Minute to win it

Deze interactieve quiz wordt gegeven door een enthousiaste quizmaster en bestaat uit opdracht rondes, quizvragen, muziekrondes en meer. Er wordt in teams tegen elkaar gestreden, waarbij in de meeste gevallen er 1 of 2 personen per team de activiteit uitvoeren. Voor ieder spel hebben de teams 1 minuut de tijd om zoveel mogelijk punten te behalen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van JP Activiteiten of Paviljoen Schoonhoven

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!