Spel naar keuze bij Battlekart in Kortrijk, Moeskroen, Herentals of Genk

Spel naar keuze bij Battlekart in Kortrijk, Moeskroen, Herentals of Genk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Spel naar keuze bij Battlekart in Kortrijk, Moeskroen, Herentals of Genk. Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

Spel naar keuze bij Battlekart in Kortrijk, Moeskroen, Herentals of Genk: details

Wat? Spel naar keuze bij Battlekart in Kortrijk, Moeskroen, Herentals of Genk met [korting] korting. Geldig t/m 15 maart 2024.

Nu aan slechts 13.90 EUR in plaats van 20.00 EUR

Ga de uitdaging aan bij Battlekart in België! Battlekart is een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven. Stel je piste voor waarop verschillende circuits en spelmodi worden geprojecteerd en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers. 

Je kunt kiezen uit de volgende 5 spelen (15 minuten):

BattleRace

BattleRace is de levensechte omzetting van videogames zoals Crash Team Racing® en MarioKart®. Het doel van het spel is zoveel mogelijk rondes afleggen binnen de tijdslimiet door je kart vakkundig te besturen. Tegelijkertijd kan je je tegenstanders vertragen met behulp van de bonussen die je onderweg hebt verzameld én moet je de valstrikken en aanvallen van de andere spelers proberen ontwijken. 

BattleColor

BattleColor is een spel waarin je rijdt op een raster van zwarte vierkanten die je moet inkleuren met jouw kleur of dat van je team. Het doel van het spel is dus om aan het einde van de spelronde meer vierkanten dan je tegenstanders te hebben ingekleurd. 

BattleSnake

Verzamel de kleurrijke bollen die willekeurig op het terrein verschijnen en verleng zo de staart die aan je kart groeit. Kom zeker niet in aanraking met de randen van de piste of de staart van je tegenstanders of je verliest alle vruchten van je inspanning.

BattleFoot 2.0

In de spelmodus BattleFoot 2.0 moet je zoveel mogelijk doelpunten scoren terwijl je je eigen doel verdedigt. Gedurende het spel kan je de bal met je kart wegschoppen (de voorkant, de achterkant en de zijkanten van je kart reageren op de bal). Je hebt pas een doelpunt gemaakt, wanneer de bal volledig in de goal is geweest. 

BattleVirus

Het is groen, behoorlijk sluw en groeit mee met alles wat je doet. Het virus dat je moet bekampen, heeft slechts één doel: je besmetten en ervoor zorgen dat jij en alle anderen geen kant meer op kunnen. Het virus verslaan kan enkel door goed samen te werken. In dit 100% coöperatieve spel is het allen tegen één… 

Kijk voor meer informatie op de website van Battlekart. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!