Small Group Training bij Elite Trainers in Den Haag (1 maand)

Small Group Training bij Elite Trainers in Den Haag (1 maand)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Small Group Training bij Elite Trainers in Den Haag (1 maand). Ga voordelig naar een Sport en spel in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Small Group Training bij Elite Trainers in Den Haag (1 maand): details

Wat? 1 maand onbeperkt groepslessen via Small Group Training bij Elite Trainers in Den Haag met [korting] korting.

Nu aan slechts 60.00 EUR in plaats van 100.00 EUR

Elite Trainers gaat voor persoonlijke groei. Lichamelijke, geestelijke en emotionele groei. Elite Trainers doet het voor mooie resultaten en het enthousiasme en vertrouwen die klanten hun geven. Het is een hecht team waar ze jou als klant graag deelgenoot van maken. Ze vragen veel van je als klant, maar ook van zichzelf. Het team is er om je te begeleiden en te helpen zodat je gezond, zelfverzekerd, energiek en vol passie kan genieten van het leven.

Elk lichaam is uniek. In een moderne, open en sfeervolle omgeving werken ze veilig en doelgericht aan de beste versie van jezelf. Samen met jou bepalen ze hoe ze jou het beste kunnen begeleiden en coachen op een verantwoorde manier. Met een grote diversiteit aan specialisten kunnen ze een combinatie van verschillende trainingen aanbieden, waardoor het trainingsproces afwisselend en leuk is.

Small group PT 

Small Group personal training. Als jij iemand bent die graag in een kleine groep traint, met extra persoonlijke aandacht en high-end faciliteiten, dan is de Small Group PT perfect voor jou. Je traint in groepen van maximaal 5 personen, waarbij er genoeg ruimte is om afstand te houden. Door de kleine groep kan de trainer jou persoonlijk begeleiden en zorgen dat jij optimaal resultaat behaald.

Naast de lessen van de Elite Trainers gaan ze ook je voortgang bijhouden met hun InBody test. Dit is een complete spier en vet lichaamsanalyse. 1 maand lang heb je onbeperkt toegang tot alle groepslessen.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Elite Trainers.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!