Skiën, snowboarden en heerlijk eten bij indoorskibaan Alpincenter Bottrop

Skiën, snowboarden en heerlijk eten bij indoorskibaan Alpincenter Bottrop

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Skiën, snowboarden en heerlijk eten bij indoorskibaan Alpincenter Bottrop. Ga voordelig naar een Sport en spel in Bottrop aan een scherpe prijs.

Skiën, snowboarden en heerlijk eten bij indoorskibaan Alpincenter Bottrop: details

Wat? Waag je aan de langste skihal ter wereld en geniet van onbeperkt eten. Koop je tickets nu bij Tripper.nl en geniet van een sportief én voordelig dagje weg.

Nu aan slechts 26.00 EUR in plaats van 40.00 EUR

In midden van het prachtige “Ruhrgebiet”

In 2001 is alpincenter Bottrop geopend als één van de grootste vrijetijdsattracties van het Ruhrgebied. Met een pistelengte van 640 meter dragen wij het predicaat ‘langste skihal ter wereld’ waarmee wij ons van vele andere skihallen in der wereld onderscheiden.

Of het nu beginners betreft of gevorderden: voor iedereen is er wel een uitdaging en iedereen is dan ook welkom. De skipiste beschikt over een beginnersgedeelte met sleeplift, uitermate geschikt om de basisvaardigheden van skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Voor gevorderden biedt de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop uitkomst. Door middel van twee banden worden bezoekers na een afdaling terug naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opnieuw ingezet kan worden.

Huurprijzen

  • Ski’s of snowboard: € 5,00
  • Schoenen: € 5,00
  • Jas: € 5,00
  • Broek: € 5,00
  • Helm: € 3,00

Bereikbaarheid

Alpincenter Bottrop is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Navigeer naar Prosperstraße 299-301, 46238 in Bottrop, Duitsland. Voor het parkeren boven op de berg (vlakbij de ingang) worden parkeerkosten in rekening gebracht. Onder aan de berg kun je kostenloos parkeren en daarna te voet, via de lopende band, de ingang bereiken. Reis je met het openbaar vervoer, reis dan met de trein naar Centraal station Bottrop. Van hier kun je opstappen op de lijnbus 262 naar “eigen markt”. Bij de bushalte “ZOB” overstappen op buslijn 263 richting Boyer Str. / Essen tot de bushalte Alpincenter. Kijk voor de exacte route vanaf jouw woonplaats en de actuele vertrektijden op 9292.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Alpincenter Bottrop.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!