Skiën of snowboarden bij Ice Mountain Adventure Park

Skiën of snowboarden bij Ice Mountain Adventure Park

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Skiën of snowboarden bij Ice Mountain Adventure Park. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Komen BE aan een scherpe prijs.

Skiën of snowboarden bij Ice Mountain Adventure Park: details

Wat? Kom 1 uur skiën of snowboarden met 20% korting bij Ice Mountain Adventure Park | Inclusief Materiaal

Nu aan slechts 20.00 EUR in plaats van 25.00 EUR

Ons complex beschikt over twee pistes met echte sneeuw zoals je die in de bergen vindt. Dankzij een proces waarbij water verneveld en razendsnel gekoeld wordt, is de kwaliteit van onze sneeuw fantastisch. Er ligt dus altijd een laag van 40 à 60 centimeter dik in onze indoor pistes!
 
Keuze uit twee pistes
De grote piste van 210 meter lang en 30 meter breed, is aan beide kanten een sleeplift voorzien. De kleine piste van 85 meter lang en 30 meter breed, voor beginners en kinderen, beschikt zowel over een roltapijt als een sleeplift. De temperatuur in ons complex bedraagt steeds min zes graden.
 
Lessen volgen?
Wil je nog eens bijscholen voor je dit jaar de bergen intrekt of heb je nog nooit op de latten gestaan? Volg dan les bij Ice Mountain Adventure Park. We hebben verschillende formules zoals groepslessen en privélessen voor wie een opleiding wil volgen. Onze gediplomeerde monitoren kunnen je individueel of in groep lessen geven.
Meer informatie 056 55 45 40
OPGELET! Personen zonder ski- of snowboardervaring zijn niet toegelaten op de piste. Voor hun veiligheid en die van anderen dienen zij minimum twee uur les te volgen bij één van onze monitoren, zodat ze in staat zijn de sleeplift te gebruiken en te stoppen. Op voorhand reserveren is noodzakelijk! Handschoenen zijn verplicht op de piste!
 
Bereikbaarheid

Ice Mountain Adventure Parkis gelegen in Komen, België. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. Bij Ice Mountain kan gratis geparkeerd worden.
 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!