Scootertocht door Zuid-Limburg

Scootertocht door Zuid-Limburg

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Scootertocht door Zuid-Limburg. Ga voordelig naar een Sport en spel in Walem NL aan een scherpe prijs.

Scootertocht door Zuid-Limburg: details

Wat? Scooter huren bij Fietsenverhuur Heuvelland met [korting] korting. Inclusief routekaart en WA verzekering. Geldig t/m 1 oktober 2021.

Nu aan slechts 33.00 EUR in plaats van 55.00 EUR

Huur bij Fietsenverhuur Heuvelland in Zuid-Limburg een scooter en maak een mooie romantische tocht door het pittoreske Valkenburg, historisch Maastricht of het prachtige Limburgse heuvelland. Romantisch met z’n tweeën op pad, gezellig met een groep vrienden of collega’s. Oude kasteeltjes, stromende riviertjes, dorpjes tussen de heuvels, prachtige natuur en typische vakwerkhuizen passeren de revue.

Het Limburgse Heuvelland nodigt jou uit tot het maken van schitterende scooter, fiets- en mountainbiketochten. Het landschap is gevarieerd met veel natuurschoon en cultuurhistorische elementen. De heuvelplateaus daarentegen zijn een verademing voor diegenen die het rustiger aan willen doen. De pittoresk gelegen herbergen en cafeetjes zijn perfect voor een rustpauze.

Kijk voor meer informatie op de website van Fietsenverhuur Heuvelland.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!