Schaatsen + huur, kersttrein, churros + drankje Tilburgs Winterparadijs

Schaatsen + huur, kersttrein, churros + drankje Tilburgs Winterparadijs

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Schaatsen + huur, kersttrein, churros + drankje Tilburgs Winterparadijs. Ga voordelig naar een Kerst in Tilburg NL aan een scherpe prijs.

Schaatsen + huur, kersttrein, churros + drankje Tilburgs Winterparadijs: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 8 januari 2023. Entree schaatsbaan incl. huur, ritje kersttrein, churros + drankje Tilburgs Winterparadijs

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 23.00 EUR

We zijn terug met de mooist verlichtte ijsbaan van Nederland met een binnen- én buitenbaan! Het sfeervolle verwarmde winterpaviljoen met duizenden kerstlampjes, biedt ruimte voor honderden gasten. De tijd om feestelijk het jaar af te sluiten met collega’s, vrienden, relaties en familie gebeurd hier met deze geweldige ambiance. Natuurlijk zijn er weer diverse optredens van artiesten en komen er diverse kindervrienden mee schaatsen op de ijsbaan.

Kids

Naast het schaatsen is er nog veel meer te doen voor de kids. Nieuw dit jaar is er Santa’s Christmas Train, en op het Pieter Vreedeplein vindt je een prachtige nostalgische draaimolen en een trampoline. 

Activiteiten

Het Tilburgs Winterparadijs heeft verschillende activiteiten. Denk hierbij aan een avond met artiesten, schaatsen met pieten, schaatsen met Olaf en schaatsen met Mickey en Minnie Mouse. 
 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Tilburgs Winterparadijs. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Feestdagen > Kerst voor een Kerst. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!