Safaripark Monde Sauvage in België ActievandeDag.nl

Safaripark Monde Sauvage in België ActievandeDag.nl

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Safaripark Monde Sauvage in België bij ActievandeDag.nl. Bied mee voor een voordelig Dierentuinen & pretparken in een  aan een voordelige prijs.

Safaripark Monde Sauvage in België: details

Wat krijg je?

  • Entreeticket voor safaripark Monde Sauvage in België voor personen vanaf 3 jaar
  • Inclusief toegang tot het Fraxinus Adventure parc

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldig: op een datum naar keuze t/m uiterlijk 12 november 2023 tijdens de actuele openingstijden.
  • Toegang: neem de ActievandeDag waardebon mee. Reserveren is niet nodig
  • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je waardebon niet per e-mail of post.
  • Kinderen: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
  • Huisdieren: niet toegestaan. Hulphonden zijn toegestaan als de bezoeker door middel van een identificatie kan aantonen dat de hond als hulphond fungeert.
  • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor mindervaliden.
  • Parkeren: is mogelijk voor € 6,- per auto.
  • Annuleren: na aankoop is annuleren niet mogelijk via ActievandeDag of Monde Sauvage. 

Monde Sauvage Safari Park

Le Monde Sauvage in Aywaille, op 25 kilometer van Luik, is een dierenpark dat werd aangelegd in 1973. Het telt vandaag meer dan duizend dieren, gespreid over 273 verschillende soorten die afkomstig zijn van de vijf continenten. Langs de 16 kilometer aangelegde paden die tussen de bomen het groene gebied van 84 hectare doorkruisen, kom je terecht in de fascinerende wereld van de wilde dieren. De Afrikaanse safari, uniek in België, biedt bezoekers de kans om een echte safari te ervaren in een gebied waar de dieren in halve vrijheid leven. Zowel met jouw eigen voertuig als met het safaritreintje kom je terecht in een wereld van vrijheid, met grote vlaktes waarin je op enkele meters (of minder) van de wilde dieren passeert. Een onvergetelijke ervaring!

Niet alleen een safari

Le Monde Sauvage is echter meer dan een leuke safari. Wandel rond en ontdek ook de volières, de Jungle Dome met zijn Mayatempel, het Noord-Amerikaanse woud met zijn laan van sequoia’s, het apen- en lemureneiland, het bos van de uilen, het roofvogelcentrum en tal van nieuwigheden.

Dierenshows

Hoogtepunten tijdens jouw daguitstap in Le Monde Sauvage zijn de drie spektakels: de papegaaien, de zeeleeuwen en de roofvogelshow. Absoluut niet te missen!

Fraxinus Adventure

Een echt avonturenparcours met een observatorium voor 15 personen, ingericht op 12 meter hoogte. Fraxinus Adventure, plezier voor jong en oud! Evenwichtsoefeningen, glijbanen, reuzennetten, afdalingen door de bomen, klimmen en opstijgen naar het hoogste punt van de grote essenboom waar een spectaculair panoramisch uitzicht op je wacht. Deze nieuwe attractie maakt van jou een echte avonturier!

Wat wordt er geveild? Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Bieden kan al vanaf 15.50 EUR

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope  voor een Dierentuinen & pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!