Rondvaart tijdens SAIL Amsterdam 2020

Rondvaart tijdens SAIL Amsterdam 2020

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rondvaart tijdens SAIL Amsterdam 2020. Ga voordelig naar een Rondvaart in aan een scherpe prijs.

Rondvaart tijdens SAIL Amsterdam 2020: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig op 13, 14, 15 of 16 augustus 2020. Inclusief koffie en thee met diverse zoete heerlijkheden aan boord.

Nu aan slechts 44.00 EUR in plaats van 59.00 EUR

Van 12 t/m 16 augustus 2020 komen de meest indrukwekkende schepen, kleurrijke bemanningen en miljoenen bezoekers uit alle windstreken weer samen op SAIL. Vijf dagen lang kunnen fans van over de hele wereld genieten van een programma vol nautische historie, ruim 600 schepen, muziek, cultuur en debat tijdens deze 10e editie van SAIL in Amsterdam. 

Al zo’n 50 ‘iconen van de zee’ hebben bevestigd deel te nemen aan SAIL Amsterdam 2020. Hieronder terugkerende favorieten als de ARC Gloria uit Colombia en de Santa Maria Manuela uit Portugal, maar ook verwelkomen wij nieuwkomers als El Galeón uit Spanje. Daarnaast mag ook vlaggenschip Clipper Stad Amsterdam niet ontbreken tijdens de jubileumeditie en zal daar haar nieuwe, duurzame karakter tonen.

De schepen zijn zo ook een inspiratie voor een duurzame toekomst, een toekomst waar SAIL graag aan bijdraagt. Duurzaamheid is daarom één van de drie belangrijkste thema’s binnen SAIL naast inclusiviteit & talentontwikkeling. In 2015 is SAIL gestart met een speciaal duurzaamheidsprogramma, dat deze editie verder zichtbaar zal zijn met bijvoorbeeld Zero Emission schepen en Solarboten.

SAIL Amsterdam 2020 is het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland. Dit is alleen mogelijk met de steun van een groot aantal passende partners en de verkoop van arrangementen. Zelf deel uitmaken en bijdragen aan de totstandkoming van deze unieke 10e editie? Vaar dan mee op één van de officiële SAIL-schepen en geniet op het water van het prachtige (inter)nationale decor.

Programma

  • 10:00 uur – Inchecken bij SAIL Village
  • 10:30 uur – De schipper heet je persoonlijk welkom aan boord van het schip. De trossen gaan los en vanuit de opstaplocatie vaart je direct het hart van het evenement binnen. Het hoogtepunt is de Oranjehaven (IJ-haven), waar de imposante Tall Ships liggen.
  • 11:30 uur – SAIL ontwaakt langzaam en dat betekent dat je nog in alle rustkunt genieten van al het moois dat SAIL te bieden heeft. Aan boord wordt er koffie en thee met diverse zoete heerlijkheden geserveerd.
  • 13:00 uur – De schipper meert weer af bij de ontvangstlocatie. Je bent een onvergetelijke, inspirerende en verbindende ervaring rijker!

Bereikbaarheid

De opstaplocatie voor de cruise is in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt per mail. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de vaartocht. Het makkelijkst reis je met het openbaar vervoer naar Amsterdam. Vanaf station Sloterdijk (Amsterdam) rijden gratis pendelbussen richting de opstaplocatie. Kom je toch met de auto? Meer informatie over het parkeren (tegen betaling) volgt gelijktijdig met de bekendmaking van de opstaplocatie. Zorg dat je op tijd op de ontvangstlocatie aanwezig bent, het schip wacht niet op eventuele laatkomers.

Kijk voor meer informatie op de website SAIL Amsterdam 2020.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!