Rondvaart Maasplassen + pannenkoek bij Rederij Cascade

Rondvaart Maasplassen + pannenkoek bij Rederij Cascade

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rondvaart Maasplassen + pannenkoek bij Rederij Cascade. Ga voordelig naar een Rondvaart in aan een scherpe prijs.

Rondvaart Maasplassen + pannenkoek bij Rederij Cascade: details

Wat? Rondvaart Maasplassen bij Rederij Cascade met [korting] korting. Keuze uit 6 verschillende rondvaarten. Geldig t/m 24 oktober 2021. Gratis t/m 3 jaar.

Nu aan slechts 11.50 EUR in plaats van 20.45 EUR

Geniet van een 2 of 3,5 uur durende rondvaart over de Maas en de Maasplassen in Limburg. Kies uit maar liefst 6 verschillende rondvaarten. De salons zijn overdekt en er is ook verwarming aan boord. Speciaal voor de kinderen is er een Maaspaspoort, waarmee ze een bezoekje kunnen brengen aan de kapitein in het stuurhuis, met stickerpuzzel, doolhof en woordzoeker. 

Maasparel Tocht

Ontdek de zuidelijke Maasplassen en Grensmaas tijdens deze 2 uur durende rondvaart met de Maaslakei. Je vaart af in de haven van Maasbracht die zich mag rekenen tot de grootste binnenvaarthavens van Europa. Onderweg heb je een eersteklas uitzicht op de oevers van maasparels Maasbracht, Wessem en Thorn. Houd je smartphone in de aanslag als je natuurgebied Koningsteen passeert. Geniet tijdens de rondvaart van een heerlijke pannenkoek. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder naturel (geserveerd met warme kersen), spek of appel. Hierbij wordt poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker geserveerd. 

Opstaplocatie: Maasbracht

Tour de Thorn

In 1794 trokken de Fransen Thorn binnen. Door hun komst kleurde het dorpshart wit. Benieuwd waarom? Vaar af met de Maaslakei naar het beroemde witte stadje. Loop vanaf de aanlegsteiger de historische route en duik in de geschiedenis van dit voormalige vorstendom. Bezienswaardig is de Abdijkerk, waarvan het oudste gedeelte uit de 10e eeuw stamt. Maar ook het buitengebied tussen Thorn en Wessem, waar je heerlijk kunt wandelen. Of je nu gaat voor cultuur of natuur: in Thorn geniet je met volle teugen. Geniet tijdens de rondvaart van een heerlijke pannenkoek. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder naturel (geserveerd met warme kersen), spek of appel. Hierbij wordt poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker geserveerd. 

Opstaplocatie: Thorn 

Maas Hop & Stop

Beleef het rondje langs maasparels, zoals het witte stadje Thorn, het maasstadje Wessem en het havenplaatsje Maasbracht. Tijdens deze rondvaart over de Grensmaas en de zuidelijke Maasplassen ontdek je de enorme hoeveelheid water en ongerepte natuur. Misschien vang je onderweg zelfs een blik op van een Koninkpaard of een Galloway… Daarnaast maak je kennis met de Maasbrachter haven, die zich mag rekenen tot een van de grootste binnenvaart havens van Europa!

Vanuit elke plaats kun je vertrekken volgens de afvaarttijden uit de dienstregeling. In verschillende gevallen is het ook mogelijk om tussentijds uit te stappen in een van de overige maaskernen voor een stadsbezoek op eigen gelegenheid. De boottocht met retourreis duurt ca. 2 uur, exclusief verblijfstijd tijdens een eventuele uitstap. Geniet tijdens de rondvaart van een heerlijke pannenkoek. Je hebt de keuze uit diverse smaken, waaronder naturel (geserveerd met warme kersen), spek of appel. Hierbij wordt poedersuiker, suikerstroop, kaneelsuiker en poedersuiker geserveerd. 

Opstaplocatie: Wessem

Cruise Touristique

Een mini-cruise met onderweg voor jong én oud een heleboel te zien en te beleven. Dat begint al in Linne, waar je de sluis passeert en 4 meter ‘lager’ verder vaart. Langs de Oolderplas bereiken we Hatenboer, een schiereiland in de Maasplassen, en de Zuidplas. Vogelspotters opgelet: dit is een belangrijk overwinteringsgebied voor watervogels zoals de kuifeend, de tafeleend en de fuut. Ook leuk om te spotten: de drijvende vakantiehuisjes van resort en jachthaven Marina Oolderhuuske én de skyline van Roermond.

Opstaplocatie: Maasbracht

Sluizentocht

Varen door een sluis is al een belevenis op zich. Tijdens de Sluizentocht maak je het maar liefst drie keer mee. Vanaf Maasbracht vaar je dwars door het Maasplassengebied dat maar liefst 3.000 hectare, oftewel 6.000 voetbalvelden groot is. De boot zet koers richting bisschopsstad Roermond en daar passeer je de prachtige Voorstad St. Jacob. Onderweg word je achtereenvolgens ‘geschut’ in de sluizen van Heel, Roermond en Linne. Daarbij wordt in totaal 15 meter hoogteverschil overbrugt. Wat schutten precies is? De kapitein vertelt het je graag.

Opstaplocatie: Maasbracht

Grensmaas Toer

De Grensmaas is ongeveer 47 kilometer lang en vormt sinds 1839 de natuurlijke grens tussen de provincies Belgisch en Nederlands Limburg. Het gebied is bijzonder rijk aan flora en fauna. Kijk dan ook niet vreemd op als je onderweg vanaf de oevers wordt gadegeslagen door een Konikpaard of een Galloway. Vanaf Maasbracht vaar je richting Maaseik (B). Je vaart door recreatieplassen Heerenlaak en De Spanjaard, waar nog altijd baggermolens actief zijn. Ga je in dit gebied nog een keer aan land? Dan is wandelen in Rivierpark Maasvallei een echte aanrader.

Opstaplocatie: Maasbracht

Kijk voor meer op de website van Rederij Cascade. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!