Rondvaart door Amsterdam

Rondvaart door Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rondvaart door Amsterdam. Ga voordelig naar een Rondvaart in aan een scherpe prijs.

Rondvaart door Amsterdam: details

Wat? Vaar 1,5 uur mee met een rondvaart of spring de hele dag op en van de boot met de hop-on-hop-off cruise van 24 uur door Amsterdam! Tickets met 41% korting

Nu aan slechts 9.50 EUR in plaats van 16.00 EUR

Amsterdam Circle Line – Amsterdam

Stap aan boord en ontdek Amsterdam vanaf het water. Keuze uit een 1,5 durende vaartocht of een hele dag onbeperkt genieten van de mogelijkheden van een hop-on-hop-off cruise. 

Rondvaart door de grachten van Amsterdam (duur: 1,5 uur)

Stap aan boord en vaar 1,5 uur mee langs de historische plekken van Amsterdam. Je vaart in een comfortabele verwarmde boot met gidssysteem én een gastvrije schipper door de prachtige grachten. Perfect voor uniek uitje op het water! Kijk op de website van Amsterdam Circle Line voor de verschillende opstapplekken en tijden!

Hop-on-hop-off cruise (24 uur)

Wil jij de hele dag genieten van de prachtige stad? Kies dan voor een hop-on-hop-off-cruise. Je mag maar liefst 24 uur meevaren en overal op- en afstappen waar jij wil. Jij kunt op- en afstappen op de volgende locaties: Anne Frank Huis, Bloemenmarkt, stadhuis Stopera en Centraal Station Oost. Beleef een heerlijke dag!

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!