Rondvaart Amsterdam Light Festival via Amsterdam Boat Cruises

Rondvaart Amsterdam Light Festival via Amsterdam Boat Cruises

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rondvaart Amsterdam Light Festival via Amsterdam Boat Cruises. Ga voordelig naar een Rondvaart in aan een scherpe prijs.

Rondvaart Amsterdam Light Festival via Amsterdam Boat Cruises: details

Wat? Rondvaart met Amsterdam Boat Cruises tijdens Amsterdam Light Festival met [korting] korting. Geldig van 1 dec 2022 t/m 22 jan 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 19.95 EUR in plaats van 26.50 EUR

Vanaf Amsterdam-Noord varen wij met een gloednieuwe 100% elektrische rondvaartboot via het IJ richting de Amstel. Onderweg passeren wij het Nemo en het volledig gerestaureerde Scheepvaartmuseum. De Amstel is geweldig verlicht. Via de beroemde Magere Brug varen wij door naar de beroemde dierentuin Artis. Onderweg zie je 20 prachtige lichtkunstwerken in en om de grachten van Amsterdam. Een unieke belevenis.

Thema
Het Amsterdam Light Festival is een van de meest toonaangevende lichtkunstfestivals ter wereld. Het thema van de elfde editie is Imagine Beyond. Met dit thema wil het festival je meenemen naar de wereld van de verbeelding. Vaar met ons mee langs de verschillende lichtkunstwerken. Kijk door de ramen en laat je fantasie de vrije loop. Zijn dat sprekende lampen die je ziet, virtuele bruggen, omhoog-stromend water, of toch een triomfboog?

De beste manier om van deze lichtkunstwerken te genieten is varend door de grachten. Vanaf het water heb je een eersteklas uitzicht op de lichtkunst terwijl je ontspannen kunt rondkijken. De bijna 6 km lange Amsterdam Light Festival waterroute is zo uitgestippeld dat je alle kunstwerken in de grachten en op de kade kunt zien.

Amsterdam Boat Cruises is een officiële partner van het Amsterdam Light Festival. Met onze speciale Amsterdam Light Festival Cruise stap je aan boord van een nieuwe, comfortabele, moderne en verwarmde boot vanaf de steiger naast This is Holland en de A’dam Toren in Amsterdam Noord. Onderweg vertelt de schipper in het Nederlands en Engels je meer over de prachtige kunstwerken en de highlights van de stad. In het Nederlands, Engels, Duits, Spaans en Italiaans is ook een uitgebreide informatiebrochure beschikbaar die aan al onze gasten wordt uitgereikt.

Vertreklocatie
Steiger naast This is Holland en de A’dam Toren. Overhoeksplein. U ziet onze steiger bij de grote banieren van het Amsterdam Light Festival.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf het Centraal Station. U achter het Centraal Station de pont F3 Buiksloterweg. Vanaf de pont loopt u gelijk naar links richting de A’dam Toren (de toren met de schommel op het dak). Na 250 meter ziet u aan de rechterkant na de brug de vertrek steiger van Amsterdam Boat Cruises. Het adres is Overhoeksplein, Amsterdam

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Boat Cruises.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!