Rondvaart (3 uur) over de Vecht

Rondvaart (3 uur) over de Vecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rondvaart (3 uur) over de Vecht. Ga voordelig naar een Rondvaart in Maarssen NL aan een scherpe prijs.

Rondvaart (3 uur) over de Vecht: details

Wat? Geniet van een 3 uur durende rondvaart over de Vecht met [korting] korting. Geldig t/m 20 augustus 2021.

Nu aan slechts 14.50 EUR in plaats van 23.70 EUR

Geniet tijdens de 3 uur durende rondvaart van het prachtige uitzicht over de Vecht en omgeving. Bij mooi weer op het bovendek of heerlijk in de salon of het benedendek van één van de rondvaartboten. Bewonder de karakteristieke statische historische gebouwen, theekoepeltjes hofsteden, landhuizen, oude herenhuizen, buitenplaatsen, molens en rijke natuur. Tijdens de rondvaart verteld de kapitein vele wetenswaardigheden over de talrijke historische bezienswaardigheden langs “De Vecht”. 

De rondvaartboten de Silver- en de River Cloud zijn ruim van opzet en rolstoel vriendelijk, voorzien van aangepaste toilet en rolstoel lift (Het bovendek is niet bereikbaar met de lift). 

Bereikbaarheid

Je dient op te stappen en af te stappen bij Oostwaard 34 ms te Maarssen. De opstapplaats is niet bereikbaar door Maarssendorp langs de Vecht. Deze route is afgesloten voor autoverkeer. Je kunt gratis parkeren op parkeerterrein Sluyswijck bij de opstapplaats. Parkeren is uitsluitend toegestaan op de parkeerplaatsen. Parkeren langs de Vecht is verboden. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Rederij Stichtse Vecht. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!