Red Light Therapy behandeling bij Freezlab in Amsterdam

Red Light Therapy behandeling bij Freezlab in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Red Light Therapy behandeling bij Freezlab in Amsterdam. Ga voordelig naar een Sauna’s in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Red Light Therapy behandeling bij Freezlab in Amsterdam: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor een Red Light Therapy behandeling bij Freezlab in Amsterdam. 4 maanden geldig.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 29.00 EUR

Tijdens een Red Light sessie wordt het lichaam gedurende tien minuten blootgesteld aan een combinatie van rood licht en bijna infrarood licht. Dit heeft een ongekend groot aantal positieve effecten op jouw gezondheid en beauty, waaronder sneller (spier-)herstel na sporten of een operatie, terugdringen van ontstekingen, verbetering van de bloedsomloop, verbetering van de processen op celniveau, verminderen van pijnklachten, stimulering van haargroei, verbetering van de vruchtbaarheid bij mannen en versterking van de huid.

Bereikbaarheid

Freezlab is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam en is goed te bereiken met zowel de auto, openbaar vervoer en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Freezlab. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!