Race Experience of Vrije training bij Race Park Amsterdam

Race Experience of Vrije training bij Race Park Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Race Experience of Vrije training bij Race Park Amsterdam. Ga voordelig naar een Sport en spel in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Race Experience of Vrije training bij Race Park Amsterdam: details

Wat? Race Experience of Vrije training bij Race Park Amsterdam met [korting] korting. Vanaf 10 jaar. Geldig t/m 1 december 2022.

Nu aan slechts 14.95 EUR in plaats van 25.00 EUR

Racepark is hét indoor race centre van Nederland! De mooie sims die, zodra je er in plaatsneemt, de racewagens en hun wegligging tot in het kleinste detail nabootsen zodat je je volledig op het circuit waant. Je kunt kiezen uit meerdere raceklassen, auto’s en circuits. Er zijn virtuele race ervaringen voor vrienden, familie of collega’s en jouw race is altijd met je eigen groep en zonder andere gasten. Zo kun je met 320 km/u over Zandvoort of Spa racen tegen je vrienden, maar ook plaatsnemen in een echte Rally Car stuiterend door de woestijn zoals in de Dakar Rally. Of wat dacht je van een race in een Lamborghini Huracán , Porsche 911 II GT3 of de Ferrari 488? De geluid- en lichteffecten in combinatie met levensechte vibraties zorgen voor een onvergetelijke rush. 

Race Experience

Jouw race is altijd alleen met jouw eigen groep. Jouw racesessie van ongeveer 1 uur en 15 minuten begint met een korte uitleg en handige racetips. Daarna ga je circa 30 minuten oefenen om te wennen aan de simulator, indien van toepassing volgt een kwalificatie run waarna jullie het in een echte race tegen elkaar opnemen. Een medewerker geeft je begeleiding. 

Bereikbaarheid

Race Park Amsterdam bevindt zich in het prachtige Fletcher Hotel Amsterdam Zuid Oost. Vlakbij de snelweg en op korte afstand van de binnenstad. Je kunt gratis de auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Race Park.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!