PRESALE! Twee uur lang onbeperkt eten en drinken bij FoodExplore in Utrecht

PRESALE! Twee uur lang onbeperkt eten en drinken bij FoodExplore in Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

PRESALE! Twee uur lang onbeperkt eten en drinken bij FoodExplore in Utrecht. Ga voordelig naar een Restaurant in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

PRESALE! Twee uur lang onbeperkt eten en drinken bij FoodExplore in Utrecht: details

Wat? Geniet van de lekkerste gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens! Twee uur lang onbeperkt eten en drinken doordeweeks nú met 22% korting.

Nu aan slechts 24.50 EUR in plaats van 31.50 EUR

FoodExplore: Een bijzonder restaurant

Restaurant FoodExplore ontvangt je zeven dagen in de week vanaf 16:30 voor een bijzondere ontdekkingstocht. Je hoeft niet ver van huis te gaan om het avontuur te vinden. Verras jezelf, je vrienden en geliefden met een avond uit eten bij FoodExplore in Utrecht. 

Bij FoodExplore eet je onbeperkt gerechten uit meer dan 20 verschillende keukens: de Aziatische keuken, de Chinese keuken, de Japanse Sushi keuken, het Pannenkoekenhuis, de IJskeuken, de Fruitkeuken, de Grill Keuken, Italiaanse keuken, de Sapjeskeuken, de Spaanse keuken, de Japanse Grill keuken, de Snackbar, de Saladebar, de Soepfabriek, de Toetjeskraam, de Nederlandse keuken, de Drankenbar, het Wokpaleis, de Mexicaanse keuken, de Vietnamese keuken en tot slot de Pokebowl kraam.

Maak je keuze uit de lekkerste gerechten uit ondermeer Spanje, Vietnam of Mexico. Laat het gerecht van jouw keuze bereiden op de Japanse teppanyaki plaat. Of kies je liever voor pannenkoeken, sushi of oesters?

Toegankelijkheid

Het restaurant is rolstoelvriendelijk. Er is een lift vanaf het parkeerdek die tot sluitingstijd open is. Het parkeerdek is toegankelijk voor voertuigen tot een hoogte van twee meter. De gangpaden in het restaurant zijn breed. Met een rolstoel of een rollator is alles goed bereikbaar. Op een enkele uitzondering na is alles gelijkvloers of zijn er makkelijke hellingen. Bovendien zijn behulpzame medewerkers altijd in de buurt. Uiteraard is er ook een mindervaliden toilet.

Bereikbaarheid

FoodExplore is gevestigd op de eerste verdieping in The Wall, in Utrecht Leidsche Rijn, direct naast de A2. Hierdoor is het restaurant goed te bereiken met de auto. Op het dak van het restaurant is volop parkeerplek. Neem ingang P1 (rode zone). Het parkeren is hier de eerste twee uur gratis, daarna kost het €0,50 per half uur. De parkeerkosten kunnen op het parkeerdek per pin betaald worden. Ook met het openbaar vervoer is het restaurant goed te bereiken. Neem bus 37, 48, 73 of 138 en stap uit bij de halte Rijpwetering. 

Kijk voor meer informatie op de website van FoodExplore.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Restaurant voor een Restaurant. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!