Pre-sale: speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen!

Pre-sale: speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Pre-sale: speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen!. Ga voordelig naar een Pretparken in Braamt NL aan een scherpe prijs.

Pre-sale: speel en geniet bij Het Land van Jan Klaassen!: details

Wat? Profiteer van korting en ga naar het unieke kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen. Met een buiten- water- en indoorspeeltuin is plezier gegarandeerd!

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 12.00 EUR

Vlak bij Arnhem ligt het gezelligste kinderpretpark van Gelderland. Het is overzichtelijk en kleinschalig opgezet waardoor zelfs de jongste kinderen veilig en alleen kunnen spelen.  Al 40 jaar perfect voor een dagje uit met het gezin, kinderfeestje of familiedag! 

Buitenspeelpark

In het buitenspeelpark van 30.000 m2 leven de kinderen zich uit. Je maakt een treinreis, ontdekt de 40 meter lange 4-baans turboglijbaan of beleeft spannende avonturen op het piratenschip en nog héél veel meer. Bij mooi weer spetteren de kinderen elkaar nat in de waterspeeltuin. Er zijn door het hele park loungeplekken aanwezig voor de ouders.  

Indoorspeeltuin

Slecht weer is geen probleem. In de unieke indoorspeeltuin van 2.000 m2 spring je op het springkussen, maak je een treinreis door de goudmijn of fiets je een rondje in de zweefauto’s. Er is veel van hout gemaakt en alles is sfeervol gedecoreerd. Voor kinderen een wereld om te ontdekken en aangenaam voor ouders om in te vertoeven. 

Poppentheater

Het Land van Jan Klaassen heeft het grootste poppentheater van Nederland. Hier beleven Jan Klaassen en Katrijn iedere dag spannende avonturen. De voorstelling wordt uitgevoerd door een professionele poppenspeler. Kinderen doen interactief mee. Geniet van de nieuwste poppentheatervoorstelling ‘De IJskoningin’. In deze voorstelling helpt Jan Klaassen Willy Walrus en Duikeltje met het terugbrengen van het gestolen ijskristal zodat de schaatswedstrijd in de poppenkast door kan gaan. De kinderen worden op een speelse manier meegenomen in de fantasiewereld van de poppenspeler. Deze winterse voorstelling past perfect bij de tijd van het jaar. Door middel van moderne lichttechnieken en winterse muziek, waant het publiek zich in het land van de ijskoningin. 

Museum
Het poppentheater van Het Land van Jan Klaassen bestaat al 70 jaar. In het museum staan poppen en decors die door de jaren heen zijn gebruikt in openluchttheaters, schouwburgen, scholen en jeugdcentra in zowel Nederland als het buitenland. 

Restaurant

Zelf eten en drinken meenemen is toegestaan, maar in het restaurant geniet je van heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites en ijs. 

Jan Klaassen laat kinderdromen uitkomen!

>> Naast de gratis toegang voor kinderen tot en met 1 jaar, óók gratis toegang voor jarigen op de datum hij/zij jarig is of wanneer hij/zij met een kinderfeest op bezoek komt. 

Bereikbaarheid
Het Land van Jan Klaassen is gelegen in het Gelderse dorp Braamt. Kijk op Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Nabij het park kun je gratis parkeren. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Land van Jan Klaassen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!