Pre-sale: entreeticket voor Attractiepark Slagharen!

Pre-sale: entreeticket voor Attractiepark Slagharen!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Pre-sale: entreeticket voor Attractiepark Slagharen!. Ga voordelig naar een Pretparken in Slagharen aan een scherpe prijs.

Pre-sale: entreeticket voor Attractiepark Slagharen!: details

Wat? Profiteer van korting en stap samen in de wereld van cowboys en indianen en geniet van meer dan 30 spannende attracties bij Attractiepark Slagharen.

Nu aan slechts 15.50 EUR in plaats van 29.90 EUR

Attractiepark Slagharen

Yihaa! In Attractie- & Vakantiepark Slagharen ga je als een echte avonturier op ontdekkingsreis door het Wilde Westen. Hier beleef je spannende avonturen in meer dan dertig attracties. Ben jij een echte durfal? Dan mag een rit in de spannende Gold Rush niet ontbreken. In maar liefst drie lanceringen vlieg je in no-time van 0 naar 95 km per uur! Ben jij een echte avonturier en zoek je het liever hoger op? Beklim dan als een echte ranger onze nieuwste aanwinst Black Hill Ranger Path.

Kom daarna tot rust bij de nieuwe show in het American Circus Theater, of bij de nieuwe 4D-film in El Teatro. 

Tijdens je boottocht langs woeste watervallen in het Wild West Adventure kun je wilde dieren spotten of vergeten goudzoekers tegenkomen. Beleef een dag vol onvergetelijke Wild West avonturen voor het hele gezin

Bereikbaarheid

Tegenover de ingang is een grote parkeerplaats aanwezig. De parkeerkosten zijn €7,50 per auto. Reis je met het openbaar vervoer? Het is dan het makkelijkst om de trein te nemen naar NS-station Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen. Daarna kun je de bus pakken, vervolgens stap je voor de poort van het park uit. Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van attractiepark Slagharen

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!