Pre-sale: bezoek het Deltapark Neeltje Jans in Zeeland!

Pre-sale: bezoek het Deltapark Neeltje Jans in Zeeland!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Pre-sale: bezoek het Deltapark Neeltje Jans in Zeeland!. Ga voordelig naar een Pretparken in Vrouwenpolder NL aan een scherpe prijs.

Pre-sale: bezoek het Deltapark Neeltje Jans in Zeeland!: details

Wat? Entreeticket Deltapark Neeltje Jans | Geldig t/m 6 juli 2020 | Tickets direct beschikbaar | Mobiel scanbaar

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 23.50 EUR

Deltapark Neeltje Jans is gevestigd op het voormalige werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde in Zeeland. Ontdek in dit themapark alles over de Deltawerken en de ramp van ’53. Beleef de geschiedenis opnieuw aan de hand van de 4D beleving ‘Delta Experience’. Bewonder daarnaast de spetterende zeeleeuwenshow en zeehondenprestatie, geniet van verschillende Water & Fun attracites en duik in de onderwaterwereld in het Bluereef Aquarium. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Toegankelijkheid

Deltapark Neeltje Jans is goed rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter enkele attracties die je niet kunt bezoeken met de rolstoel. De stormvloedkering is slechts gedeeltelijk te bezoeken. De waterglijbaan, waterspeelplaats en de expo ‘Walviswereld’ zijn niet rolstoeltoegankelijk. 

Bereikbaarheid

Deltapark Neeltje Jans is het beste te bereiken met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan bij het park, een dagkaart hiervoor kost €7,50 per auto.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!