Prachtige ijssculpturen tijdens het Cool Event in Scheveningen

Prachtige ijssculpturen tijdens het Cool Event in Scheveningen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Prachtige ijssculpturen tijdens het Cool Event in Scheveningen. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Prachtige ijssculpturen tijdens het Cool Event in Scheveningen: details

Wat? Beleef ijspret in Scheveningen! Op het Scheveningse strand naast de Pier kun je prachtige ijssculpturen bewonderen. Het perfecte winterse uitje!

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 12.50 EUR

Kom de prachtige ijsbeelden bewonderen in de 500 m2 grote tent op het Scheveningse strand naast De Pier! Het thema dit jaar is ‘Magic’. Tip: kleed je warm aan, want in de gekoelde tent is het -15 graden! 

Openingstijden

De ijssculpturen expositie is van 7 t/m 21 december dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 en van 22 december t/m 6 januari is de expositie dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00.

Bereikbaarheid

Het Cool Event vindt plaats in Scheveningen rondom het Kurhaus. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Om hier te komen navigeer je naar ‘Strandweg 44’ in Den Haag. Kom je met de auto naar Scheveningen? Gedurende de winter kun je gratis parkeren op het Zwarte Pad. Je kunt ook parkeren in de dichtbij gelegen BKS Parking Strand, Zwolsetraat 426 of in de parkeergarage aan de Strandweg 179, direct aan de Boulevard. De ingang van deze laatst genoemde parkeergarage ligt naast het Carlton Beach Hotel. Met het openbaar vervoer is het Cool Event via meerdere bus- en tramlijnen te bereiken. Raadpleeg 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Cool Event.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!