Personal training + Starter Kit en maandlidmaatschap bij Basic-Fit

Personal training + Starter Kit en maandlidmaatschap bij Basic-Fit

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Personal training + Starter Kit en maandlidmaatschap bij Basic-Fit. Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

Personal training + Starter Kit en maandlidmaatschap bij Basic-Fit: details

Wat? 2x Personal training en schema + Basic-Fit Starter Kit en maandlidmaatschap bij Basic-Fit met [korting] korting. Geldig t/m 1 Mei 2022. Geldig in Eindhoven.

Nu aan slechts 69.00 EUR in plaats van 155.00 EUR

Zin om aan de slag te gaan in de sportschool? Met de Basic-Fit Starter Kit ben je helemaal ready voor je bezoek aan Basic-Fit Eindhoven. De starterskit bestaat uit een sporthanddoek en een drinkfles. En niet te vergeten, een maandlidmaatschap! Sport een maand gratis bij Basic-Fit Aalsterweg of Brussellaan in Eindhoven. Nog een voordeel: het lidmaatschap stopt automatisch. 

Tijdens het lidmaatschap krijg je daarnaast ook twee keer ondersteuning van een personal trainer van Pro Fit. Pro Fit is een vaste partner van Basic Fit Eindhoven. Samen met jou stippelt jouw personal trainer een plan uit om te gaan werken aan realistische doelen die bij jouw wensen passen. De personal trainer legt je uit hoe de apparaten werken, hij/zij bespreekt globaal je doelen en geeft daarbij aan welke oefeningen het meest geschikt zijn voor deze doelen.

Kijk voor meer informatie op de website van Basic-Fit.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!