Penthouse - 4p | 2 Slaapkamers | Rooftop terras - Zeezicht

Penthouse - 4p | 2 Slaapkamers | Rooftop terras - Zeezicht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Penthouse – 4p | 2 Slaapkamers | Rooftop terras – Zeezicht voor een goedkoop verblijf dichtbij huis. Bovendien kan je bij Holiday Suites heel voordelige pretpark arrangementen boeken. Er valt in de omgeving namelijk heel wat te ontdekken. Ideaal dus voor een uitstap met kinderen. Er is bovendien Wifi aanwezig. Kijk snel verder voor meer informatie. Kortom het wordt een verblijf om nooit te vergeten.

Penthouse – 4p | 2 Slaapkamers | Rooftop terras – Zeezicht: details

Omschrijving: Deze prachtige penthouse is geschikt voor 4 personen en dankzij het terras dat de vakantiesuite bijna volledig omringt, heb je uitzicht op zowel de stad als op zee.

Ligging: Blankenberge België

Categorie: Vakantiehuizen

Maximum toegelaten personen: 4

Prijs voor 4 nacht: 1119.60 EUR

Rating: 8.4

Deze penthouse is geschikt voor 4 personen (volwassenen). De gezellige woonkamer met kabeltelevisie heeft eveneens een open kitchenette met alle voorzieningen zoals waterkoker, koffiezetapparaat, bestek en servies. Er zijn 2 slaapkamers met telkens een dubbel bed. De badkamer is voorzien van een douche en bad. Vanuit de penthouse heb je, dankzij het terras dat je appartement bijna volledig omringd, een prachtig uitzicht over de zee en stad Blankenberge. Het terras is volledig uitgerust met meubilair.

OPGELET: deze Penthouse is slechts gedeeltelijk bereikbaar via de lift. Een trap verbindt de laatste verdieping met de toegang tot de Suite.

Indien hierboven informatie ontbreekt wil dit zeggen dat deze gegevens onbekend zijn voor Pretparkticketskorting.


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!