Parkeerservice Schiphol

Parkeerservice Schiphol

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Parkeerservice Schiphol. Ga voordelig naar een Stedentrips in Uithoorn NL aan een scherpe prijs.

Parkeerservice Schiphol: details

Wat? Profiteer van korting en maak gebruik van de parkeerservice van TopParking en ga zorgeloos op vakantie! Parkeer je auto voor 1 tot 31 dagen.

Nu aan slechts 19.00 EUR in plaats van 32.00 EUR

Heb je een reis op de planning staan, maar geen zin in gedoe met een taxi’s? Maak gebruik van TopParking en ga met een gerust gevoel op vakantie! Of je nou een weekendje weggaat of een lange reis gaat maken, je hebt de keuze uit verschillende dagen en services. 

TopParking 

TopParking staat voor goedkoop, snel en veilig en comfortabel parkeren nabij Schiphol. De locatie is beveiligd met CCTV camera bewaking en rondom het terrein met hekken. TopParking onderscheidt zich door 24 uur receptie, snelle luxe shuttles en locaties zeer dichtbij de terminal. 

Valet Service 

In de ‘Bocht’ tussen vertrekhal 2 en 3 staat een chauffeur van TopParking voor je klaar om je te helpen met koffers uitladen en om de auto van je over te nemen. Je kunt nu direct naar binnen om in te checken voor je vlucht. TopParking zal jouw auto parkeren op één van de parkeerterreinen vlakbij Schiphol. Bij terugkeer op Schiphol staat er een chauffeur op de aangewezen plek weer klaar met jouw auto. 

Shuttle Service 

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de Shuttle Service. Zodra je arriveert op het parkeerterrein van Uithoorn, kun je parkeren op de aangewezen plek door een medewerker van TopParking. Vervolgens word je door de Shuttle Service naar Schiphol gebracht. Je reis kan beginnen! Bel de Shuttle Service zodra je weer geland bent in Nederland en je wordt weer naar jouw auto gebracht. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Stedentrips voor een Stedentrips. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!