Oog in oog met brullende Dino's tijdens World of Dinos

Oog in oog met brullende Dino's tijdens World of Dinos

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Oog in oog met brullende Dino’s tijdens World of Dinos. Ga voordelig naar een Museum in ‘S-Hertogenbosch NL aan een scherpe prijs.

Oog in oog met brullende Dino’s tijdens World of Dinos: details

Wat? Koop tickets met korting vanaf €10,50 voor de World of Dinos in de Jaarbeurs Utrecht en bewonder de grootste dino expo van Europa!

Nu aan slechts 14.50 EUR in plaats van 19.50 EUR

World of Dinos brengt dinosaurussen tot leven in Den Bosch 

De Brabanthallen gaat terug in de tijd. Huiver bij brullende T-rexen en ervaar de verpletterende schoonheid van onder meer Brachiosaurus en Triceratops. World of Dinos bestaat uit ruim tachtig levensechte, bewegende dino’s die op ware grootte tentoongesteld zijn in decors die passen bij hun natuurlijke leefomgeving. Samen met een speurtocht, een bioscoop, uitgravingen, berijdbare dinosaurussen en een kids zone maakt dit van World of Dinos een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. De expo is van 8 oktober 2019 tot en met 5 januari 2020 te zien in de Brabanthallen en het ultieme familie uitje tijdens de meivakantie. Gemiddeld duurt een bezoek 1,5 uur. Natuurlijk is het altijd mogelijk om langer te blijven en te spelen in de kidszone of een bezoek te brengen aan onze dino shop. World of Dinos is de grootste dino expo van Europa. 

Bereikbaarheid

World of Dinos vindt plaats in de Brabanthallen. De Brabanthallen zijn gelegen in ‘s Hertogenbosch en is zowel met de auto als met het openbaar goed te bereiken. Kom je met de auto? Navigeer dan naar ‘Diezekade 2 in ‘s Hertogenbosch’ of volg vanaf afrit 46 Engelen de borden richting ‘Brabanthallen’. Bij de Brabanthallen kun je parkeren op één van de ruim 4000 parkeerplaatsen. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, volg dan vanaf Centraal Station de borden ‘Brabanthallen’ en je staat in ongeveer 15 minuten voor de Brabanthallen. Kijk voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden op 9292.nl. 

Kijk voor meer informatie op de website van World of Dinos

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!