Ontsnap uit twee Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn

Ontsnap uit twee Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontsnap uit twee Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn. Ga voordelig naar een Escaperoom in Apeldoorn NL aan een scherpe prijs.

Ontsnap uit twee Mini Escape Rooms bij ZERO55 in Apeldoorn: details

Wat? 1x Attack Mode & 1x Power Fail Mini Escape Rooms bij ZERO55 Apeldoorn met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2021.

Nu aan slechts 11.00 EUR in plaats van 13.00 EUR

Ontsnap uit de Mini Escape Rooms Power Fail en Attack Mode bij ZERO55 Apeldoorn. Betreed een ruimteschip en ontsnap binnen 20 minuten. Behendigheid, denkvermogen en actief bezig zijn staan hierbij centraal. Mini Escape Rooms zijn ideaal voor kleine groepen. Laat je opsluiten samen met je vrienden, familie of collega’s. De escapes zijn ook heel goed te combineren met de andere activiteiten. De Mini Escape Rooms zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en vanaf circa 12 jaar. 

Power Fail 

Wereldwijd is de stroom uitgevallen en er is paniek. Kunnen jullie de kernreactor weer aan de praat krijgen, jullie zijn de laatste hoop. Samenwerking en snelheid zijn de key! 

Attack Mode

Jullie bevinden je in de controlekamer van het ruimteschip. Er is een gevaarlijk object in de ruimte getraceerd. Deze moeten jullie vernietigen. Ga samen de uitdaging aan! 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van ZERO55. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Escaperoom voor een Escaperoom. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!