Ontsnap uit een spannende escaperoom in Dordrecht!

Ontsnap uit een spannende escaperoom in Dordrecht!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontsnap uit een spannende escaperoom in Dordrecht!. Ga voordelig naar een Escaperoom in Dordrecht NL aan een scherpe prijs.

Ontsnap uit een spannende escaperoom in Dordrecht!: details

Wat? Lukt het jou om te ontsnappen uit de spannende escaperoom? Beleef een uitdagende dag in Dordrecht! Ticket voor 7 personen voor maar 59,00

Nu aan slechts 59.00 EUR in plaats van 120.00 EUR

Altijd al eens willen ontsnappen uit een spannende escaperoom? Kom naar Dordrecht en kies uit twee spannende kamers, allebei met hun eigen thema. Werk goed samen en los de puzzel op, alleen dan kunnen jullie ontsnappen. Durf jij het aan?

Er zijn verschillende horecagelegenheden voor een hapje en een drankje, want van al dat gepuzzel krijg je trek!

In Dordrecht kun je kiezen uit de volgende escaperooms:

Escaperoom The Precious Room
In deze kamer ga je op zoek naar het meest waardevolle bezit van Roxy. Je belevenis wordt compleet gemaakt met bijzondere licht- en geluidseffecten. Weet jij met meer naar buiten te gaan dan waar je mee binnen kwam? Het is belangrijk om samen te werken en alle raadsels op te lossen. Hiervoor krijg je geen hints, dit maakt het extra moeilijk. Een spannende uitdaging voor ervaren escapers! Maar zeker ook leuk voor beginners om te proberen. Hiervoor heb je wel degelijk stalen zenuwen nodig, maar dat maakt het een ervaring om nooit meer te vergeten.
Let op! Deze kamer is in het Engels, maar Roxy spreekt langzaam dus wees gerust.

Escaperoom The Class Room
In deze kamer krijg je een extra lesje van juf Hazel. Let goed op bij de verschillende vakken als wiskunde, aardrijkskunde en Engels, zo niet zul je strafwerk krijgen en hoe dat uitpakt… Het is belangrijk om samen te werken en zo op tijd alle raadsels op te lossen, anders zul je voor altijd vastzitten in het klaslokaal. Je kunt maar beter doorwerken, want juf Hazel heeft niet heel veel geduld met haar leerlingen. Een hint krijgen is mogelijk, maar alleen als je goed luistert naar juf Hazel. Een goede uitdaging met veel puzzels voor zowel beginnende als ervaren escapers.

Kijk voor meer informatie op de website van The Events Bakery.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Escaperoom voor een Escaperoom. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!