Ontdek moderne kunst in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam

Ontdek moderne kunst in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek moderne kunst in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Ontdek moderne kunst in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam: details

Wat? Bewonder de moderne en hedendaagse kunst van diverse kunstenaars in het Moco Museum op het Museumplein in Amsterdam voor slechts €10.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 18.00 EUR

Het Moco Museum

Het Moco Museum focust op bewezen kunstenaars met een eigen visie. Je vindt hier veel moderne en hedendaagse kunst. De kunstenaars die tentoon worden gesteld vallen op door de ironie die zij gebruiken om de hedendaagse maatschappij weer te geven. Denk bijvoorbeeld aan kunstenaars Banksy en Warhol. Moco biedt inspiratie en eye-openers. Je ziet hier kunst die je nergens anders kunt vinden.

Exposities die nu te zien zijn

  • Banksy – Laugh Now
  • Daniel Arsham – Connecting Time: t/m 6 januari 2020
  • Moco Masters: kamers van Kusama & JR. Kunstwerken van onder andere Warhol, Haring KAWS & Hirst

Combineren met een dagje Amsterdam

Een bezoek aan het Moco Museum is met zijn centrale ligging goed te combineren met andere leuke activiteiten en bezienswaardigheden in Amsterdam. Combineer je bezoek bijvoorbeeld met andere musea in Amsterdam zoals het Rijksmuseum, of ga een dagje shoppen op de Kalverstraat. Maak een tour in een rondvaartboot, bezoek de 9 straatjes, of laat je culinair verrassen in één van de vele restaurants.  

Bereikbaarheid

Het Moco Museum bevindt zich op het Museumplein in Amsterdam. Het Museumplein is goed te bereiken. Er stoppen hier diverse tramlijnen en in de omgeving. Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren in de Q-park onder het Museumplein. Op 5 minuten lopen vind je Parkeergarage Overtoom. Deze parkeergarage is iets goedkoper dan de parkeergarage aan het Museumplein. Je kunt hier uitsluitend afrekenen met Parkmobile. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Moco Museum.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!