Ontdek Marken en Volendam per e-bike

Ontdek Marken en Volendam per e-bike

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek Marken en Volendam per e-bike. Ga voordelig naar een Sport en spel in aan een scherpe prijs.

Ontdek Marken en Volendam per e-bike: details

Wat? Geniet van een dagje Marken en Volendam per e-bike met [korting] korting. Geldig t/m 1 november 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 45.00 EUR in plaats van 69.50 EUR

De historische vissersdorpjes Marken en Volendam staan bij vele al op hun lijstjes om ooit te bezoeken, maar het omringende landschap wordt nog wel eens vergeten. Met deze fietstour kun je je eigen tempo door de gemeentes Waterland en Edam-Volendam bepalen en zoveel pauzes inlassen als je zelf wilt!

Voor deze tour heb je 6 uur lang de beschikking over een e-bike, waarmee je wel 25km/u kunt rijden. Je ontvangt fiets- en wandelroutes bij het ophalen van de fiets om Marken en Volendam te ontdekken. Zolang je de fiets maar voor 5 uur ’s avonds of voordat de batterij leeg is terug brengt, ben je vrij om veilig over de fietspaden te fietsen.

Culturele en natuurlijke schoonheid

Maar deze tour omvat meer dan vrij rondfietsen met een e-bike. Naast het ophalen van de fiets in Volendam, kun je bij Fotograaf Volendam op de foto in traditionele Volendammer klederdracht. Wandel over de beroemde Dijk en, als je honger hebt, ga lekker eten bij restaurant De Lunch. Als je er klaar voor bent om naar Marken te gaan, dan stap je met je e-bike aan boord van de Volendam Marken Express of ga je lekker fietsen. De overtocht met de boot zit inbegrepen bij de tour, maar je kunt zelf kiezen welke kant op je de boot pakt.

Aangekomen op Marken, kun je je weg vervolgen naar het Kijkhuisje. Hier kun je zien hoe Markers rond 1940 leefden, toen de hele familie in één kamer sliep. Mocht je nog niet hebben gegeten, dan raden we op Marken restaurant De Visscher van harte aan. Als er dan nog leven in de batterij van je e-bike zit kun je naar de vuurtoren ‘het Paard van Marken’ fietsen. Het is één van de meest gefotografeerde vuurtorens van Nederland, en geen wonder gezien de prachtige en idyllische omgeving.

Locaties

  • E-bike ophalen bij Ticket Office: Haven 70, Volendam
  • Fotograaf Volendam: Haven 70, Volendam
  • Volendam Marken Express: Haven 39, Volendam
  • Kijkhuisje: Havenbuurt 21, Marken

Kijk voor meer informatie op de website van Tours & Tickets.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!