Ontdek het prachtige Den Haag: de stad van 'vrede en recht' incl. ontbijt

Ontdek het prachtige Den Haag: de stad van 'vrede en recht' incl. ontbijt

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek het prachtige Den Haag: de stad van ‘vrede en recht’ incl. ontbijt. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 34.50 eur in plaats van 74.50 eur. Geniet van deze korting tot 54 % .

Ontdek het prachtige Den Haag: de stad van ‘vrede en recht’ incl. ontbijt D-deals: details

omschrijving: Met dit arrangement verblijf je in de prachtige Ambassadewijk van Den Haag. Het Best Western Hotel Den Haag ligt op 650 meter van het Vredespaleis. Wandel door deze statige hofstad over de groene boulevards en door de mooie stadsparken. De stad staat bol van de historische gebouwen en monumenten. Bekijk het bekende torentje op het Binnenhof of bezoek het Mauritshuis aan de hofvijver. Hier vind je bekende kunstwerken uit de Gouden Eeuw van onder andere Johannes Vermeer en Frans Hals. Struin door het hippe winkelgebied ‘Haagse Bluf’, waar achter historische gevels leuke kledingwinkels schuil gaan. Ook in de omgeving van de stad is van alles te beleven. Ga met de tram naar Scheveningen en maak een wandeling over het strand of door de duinen.

Nu voor slechts 34.50 EUR ipv 74.50 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!