Ontdek het ongerepte Schotland incl. retourovertocht, hotels en boottocht over het meer van Loch Ness

Ontdek het ongerepte Schotland incl. retourovertocht, hotels en boottocht over het meer van Loch Ness

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek het ongerepte Schotland incl. retourovertocht, hotels en boottocht over het meer van Loch Ness. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 549.00 eur in plaats van 839.00 eur. Geniet van deze korting tot 35 % .

Ontdek het ongerepte Schotland incl. retourovertocht, hotels en boottocht over het meer van Loch Ness D-deals: details

omschrijving: Wil je op een heerlijk ontspannen manier Schotland ontdekken? Dat kan met deze deal! Vanuit Rotterdam vertrek je met P&O Ferries richting Hull. Onderweg naar Hull kun je genieten van alle faciliteiten aan boord. Je overnacht in een comfortabele binnenhut. De auto is het ideale vervoermiddel om dit prachtige ongerepte gebied te verkennen. Ontdek de eeuwenoude kastelen, de prachtige natuur, bijzondere steden en uiteraard de heerlijke whiskey. De Highlands zijn fenomenaal! Tijdens deze rondreis bepaal je zelf wat je wilt doen en zien. Je dient alleen op tijd op de volgende bestemming te zijn. Let op: geen bij het maken van de boeking in het opmerkingenveld het kenteken van de auto door (max. afmeting auto: 1.80 m hoog bij 6 m lang).

Nu voor slechts 549.00 EUR ipv 839.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!