Ontdek het Engelse platteland in 4 dagen in Kent incl. retourovertocht

Ontdek het Engelse platteland in 4 dagen in Kent incl. retourovertocht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek het Engelse platteland in 4 dagen in Kent incl. retourovertocht. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 179.00 eur in plaats van 289.00 eur. Geniet van deze korting tot 38 % .

Ontdek het Engelse platteland in 4 dagen in Kent incl. retourovertocht D-deals: details

omschrijving: The Dog & Bear Hotel is gevestigd in een 17e-eeuws koetshuis in het centrum van het marktplaatsje Lenham. Het hotel is recentelijk compleet gerenoveerd, maar de Inn heeft zijn historische kenmerken en daarmee zijn sfeer behouden. Op een steenworp afstand van de Inn vind je het schitterende Leeds Castle, dat absoluut een bezoek waard is. Ook de North Downs liggen in de buurt van Lenham. Breng een bezoek aan het Kent Life Heritage Farm Park, waar je een kijkje kunt nemen in het ouderwetse boerenleven van Kent en waar u kennis kunt maken met verschillende boerderijdieren. In het gezellige plaatsje Faversham kun je een bezoek brengen aan de Shepherd Neame brouwerij. Let op! De hoofdfoto van deze actie is het Leeds Castle en niet het hotel

Nu voor slechts 179.00 EUR ipv 289.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!