Ontdek de zeedieren van de Franse kust bij SEA LIFE Parijs

Ontdek de zeedieren van de Franse kust bij SEA LIFE Parijs

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek de zeedieren van de Franse kust bij SEA LIFE Parijs. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Val d’Europe IT aan een scherpe prijs.

Ontdek de zeedieren van de Franse kust bij SEA LIFE Parijs: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 4 december 2020. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 16.75 EUR in plaats van 20.95 EUR

Ga met de hele familie op ontdekkingsreis in SEA LIFE Parijs! Ontdek de zeewezens van de Franse kust, de Amazone, de polen en nog veel meer! Bij SEA LIFE Parijs kan je onder toeziend oog van een medewerker zelfs sommige wezens aanraken! Kan je ze niet aanraken, dan kan je er wel van alles over leren. Op sommige momenten kan je de vissen zelfs voeden!

De Franse kust

Heb jij altijd al willen weten welke wezens er om je heen leven aan de mooie Franse kust? Kom het ontdekken en leer er alles over! In SEA LIFE Parijs leer je over de meest voorkomende en meest verassende soorten vissen die leven aan de Franse kust. Denk aan echte octopussen en zelfs haaien!

Wat te ontdekken?

In SEA LIFE Parijs leer je alles over de vissen en andere zeewezens uit de Amazone, de Franse kust, de polen, de tropen en nog veel meer! Kijk naar de haaien, voedt de haaien en roggen, aai de zeesterren en aanschouw hoe er zorg wordt gedragen aan de zeepaardjes. Heb jij altijd al een echte Nemo willen zien? SEA LIFE Parijs heeft een echte clown vis!

Kijk voor meer informatie over te ontdekken feitjes en bezigheden in SEA LIFE Parijs op hun website.

Bereikbaarheid

SEA LIFE Parijs ligt vlakbij Disneyland® en is vanaf Parijs, Gare du Nord makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Ga je met de auto?

A4: Paris – Metz: exit 12.1 Centre Commercial Val d’Europe
Commercial Centre, Parking “La Vallée Shopping Village”

A4: Paris – Metz: exit 14 Val d’Europe
Commercial Centre, Parking “La Vallée Shopping Village”

Kom je met de Thalys aan op Gare du nord? Neem dan de volgende routebeschrijvingGa het station uit bij de uitgang « Place d’Ariane » en steek over tegenover de bloemenwinkel. Ga het winkelcentrum naar binnen en volg de bordjes naar “Les restaurants”.

Kijk voor meer informatie op de website van Sea Life Paris

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!