Ontdek de wereld van Astrix en Obelix bij Parc Astérix nabij Parijs!

Ontdek de wereld van Astrix en Obelix bij Parc Astérix nabij Parijs!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek de wereld van Astrix en Obelix bij Parc Astérix nabij Parijs!. Ga voordelig naar een Pretparken in Plailly IT aan een scherpe prijs.

Ontdek de wereld van Astrix en Obelix bij Parc Astérix nabij Parijs!: details

Wat? Profiteer van korting en beleef een fantastische dag bij Parc Astérix vlakbij Parijs.

Nu aan slechts 39.00 EUR in plaats van 51.00 EUR

Combineer jouw vakantie in Frankrijk met een geweldig dagje naar Parc Astérix. Het park ligt 35 km ten noorden van Parijs. Ontdek in dit park de wereld van de striphelden Astrix en Obelix. Geniet van de vele attracties en shows, allemaal in decor vol Gallische humor. Het park beschikt over spannende attracties, attracties voor het hele gezin en attracties voor de kleintjes, voor ieder wat wils dus! Ter gelegenheid van hun 30-jarig bestaan presenteert Parc Astérix een programma met een nieuwe attractie, nieuwe voorstelling en nog veel meer verrassingen! Bekijk de plattegrond van het park hier

Nieuw: 4D attractie Attention Menhir  

Voor het eerst in Parc Astérix wordt er een 4D-animatiefilm vertoond in een gloednieuw theater met 300 zitplaatsen: Les Studios Idéfix. In deze 4D attractie worden de bezoekers verrast met een compleet nieuw verhaal. 

Bereikbaarheid

Parc Asterix ligt een uurtje rijden voor Parijs vanaf Nederland gezien. Het park is het beste te bereiken met de auto. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op het naastgelegen parkeerterrein voor €15 per dag.

Kijk voor meer informatie op de website van Parc Asterix.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!