Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen

Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen. Ga voordelig naar een Dierentuin in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen: details

Wat? Profiteer van korting en duik in de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen. Sta oog in oog met haaien, otters, zeesterren en nog veel meer!

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 17.25 EUR

In SEA LIFE Scheveningen ontdek je de bijzondere onderwaterwereld in 45 aquaria! Sta oog in oog met meer dan 4.000 dieren, waaronder vissen, otters, schildpadden, haaien, roggen, zeeanemonen en nog veel meer! Neem een kijkje bij de dieren als ze gevoed worden, aai onder begeleiding dieren bij de voelpoel, maak een virtuele duik in de onderwaterwereld en speel met de nieuwe interactieve zandbak. Superleuk uitje voor het hele gezin! Bekijk hier alle voertijden. 

Nieuw: Virtual Reality 

Neem plaats in de duikkooi, zet je duikhelm op en begin aan je virtueel onderwateravontuur. Maak een 3 minuten durende duik met 360 graden zicht en geniet van alle dieren om je heen. De duik is extra leuk dankzij de spannende geluidseffecten. Ook is er een kinderversie waarbij ze een schat vol munten zullen treffen op de bodem van de zee. De attractie is gedurende dag geopend.

Nieuw: Hypermoderne I-sandbox 

Wil jij met een zandbak spelen waar het zand tot leven komt? Het kan bij SEA LIFE Scheveningen! De nieuwe, interactieve 3D zandbak zorgt voor vermaak bij de kids. Het zand komt tot leven en nieuwe rivieren en bergen ontstaan door jouw aanraking. Kom jij het uitproberen? 

Toegankelijkheid

Alle ruimtes in SEA LIFE Scheveningen zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een (mobiliteits) beperking. In SEA LIFE is tevens een invalidentoilet aanwezig. Wat wel goed is om te weten is dat het in de weekenden en schoolvakanties tussen 12:00 en 15:00 druk kan zijn binnen. Met een rolstoel is het aangenamer om deze wat drukkere tijden te mijden.

Bereikbaarheid 

SEA LIFE Scheveningen is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag Centraal kun je tram 1 of tram 9 naar Scheveningen nemen. Vanaf de halte Kurhaus is het ongeveer 5 minuten lopen naar SEA LIFE Scheveningen. Plan hier je reis via 9292. Kom je met de auto? Volg dan de borden Scheveningen bad. Je kunt parkeren in de volgende parkeergarages: Parking Kurhaus, Parking Strand, Parking Nieuw Parklaan of Parking Zwarte Pad. 

Kijk voor meer informatie op de website van SEA LIFE Scheveningen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!