Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum

Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum. Ga voordelig naar een Museum in Bunnik NL aan een scherpe prijs.

Ontdek de kracht van water in het Waterliniemuseum: details

Wat? Entreeticket Waterliniemuseum | geldig t/m 30 juni 2020 | Tickets direct beschikbaar | Mobiel scanbaar | Gratis toegang voor kinderen t/m 4 jaar

Nu aan slechts 7.00 EUR in plaats van 9.50 EUR

Ontdek de kracht van water!

Het Waterliniemuseum is gevestigd op Fort bij Vechten, één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op deze unieke plek, op de grens van de Romeinse Limes en in de Nieuwe Hollandse Waterlinie, komen cultuur en natuur samen.

Kom tijdens een interactieve ontdekkingstocht alles te weten over de waterlinie en het gebruik van deze historische plek, vanaf de Romeinse tijd tot en met de Tweede Wereldoorlog. Maak een spannende Virtual Reality-parachutesprong over Nederland, kruip in de huid van verschillende personages en probeer zelf de vijand te verslaan met behulp van water. Met een rondleiding over Fort bij Vechten is je bezoek compleet en heeft de waterlinie geen geheimen meer voor jou!

Waterliniemuseum verkozen tot meest kindvriendelijke museum van Utrecht!

Tijdens de MuseumKidsAwards op vrijdag 8 november 2019 is het Waterliniemuseum verkozen tot meest kindvriendelijke museum van de provincie Utrecht. Bij ruim 4000 museuminspecteurs (leeftijd t/m 12 jaar) was het museum favoriet. Gemiddeld kregen we maar liefst een 8,8! De enthousiaste inspecteurs zijn vooral onder de indruk van de VR-parachutevlucht: “Het lijkt net of je vliegt!”

Toegankelijkheid

Waterliniemuseum Fort bij Vechten is toegankelijk voor mensen die slecht ter been of afhankelijk van een rolstoel zijn. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 400 meter lopen tot aan het museumpaviljoen. De tentoonstellingen zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Verspreid over het terrein zijn toiletten voor minder validen.

Bereikbaarheid

Het Waterliniemuseum is gevestigd op Fort bij Vechten, één van de grootste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in de buurt van Utrecht. Raadpleeg Google maps of 9292.nl voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertek- en reistijden. Op het parkeerterrein van Fort bij Vechten kan voor €4 per auto geparkeerd worden. 

Kijk voor meer informatie op de webite van het Waterliniemuseum.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!