Ontdek de bruisende stad Berlijn in één dag!

Ontdek de bruisende stad Berlijn in één dag!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek de bruisende stad Berlijn in één dag!. Ga voordelig naar een Vakantie in aan een scherpe prijs.

Ontdek de bruisende stad Berlijn in één dag!: details

Wat? Maak een dagtocht naar Berlijn met Slangen Reizen met [korting] korting. Inclusief stadstour. Meerdere opstapplaatsen beschikbaar.

Nu aan slechts 39.00 EUR in plaats van 59.95 EUR

Geen enkele Europese stad heeft zoveel kunst en cultuur als Berlijn. De unieke stad, die ooit verdeeld was in Oost Berlijn en West Berlijn, is nu weer één bruisende stad. De kunst- en shopliefhebbers zullen in deze stad zeker niets te kort komen. De stad bruist door het uitgaansleven, de vele concertzalen, musea en theaters. De stad staat natuurlijk bekend om de Berlijnse muur. De authentieke bouwwerken uit de Tweede Wereldoorlog gecombineerd met de moderne architectuur en de prachtige elementen uit de tijd van de tweedeling maken Berlijn de ideale stad die zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Ontdek tijdens de stadstour de prachtige bezienswaardigheden, zoals Alexanderplatz, Reichstag, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie.

Programma

In de avond/nacht begint de reis. Je arriveert in de ochtend in de stad Berlijn. Voordat je in het centrum van Berlijn wordt afgezet, maak je eerst nog een stadstour langs de prachtige bezienswaardigheden, zoals Alexanderplatz, Reichstag, Brandenburger Tor en Checkpoint Charlie (de geplande stadstour is onder voorbehoud). Na deze prachtige rondrit word je afgezet bij KaDeWe. Ook kun je ervoor kiezen om uit te stappen bij Hauptbahnhof, vanaf hier kun je deelnemen aan de boottocht over de Spree (exclusief). In de avond begint de terugreis, in de vroege ochtend ben je weer terug in Nederland.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Vakantie voor een Vakantie. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!