Ontdek alles over wetenschap en techniek bij Science Centre Delft!

Ontdek alles over wetenschap en techniek bij Science Centre Delft!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek alles over wetenschap en techniek bij Science Centre Delft!. Ga voordelig naar een Museum in Delft NL aan een scherpe prijs.

Ontdek alles over wetenschap en techniek bij Science Centre Delft!: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 6 jaar.

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 7.50 EUR

Bij Science Centre Delft duik je in de wereld van wetenschap en techniek en neem je een kijkje in alle onderzoeken die aan de TU Delft worden gedaan. De drie hoofdthema’s van het Science Centre Delft zijn science, design en engineering. In het weekend en tijdens schoolvakanties kun je gratis demo’s volgen. Bezoek het SenseLab, die normaal gesproken niet vrij te bezoeken is of zet een VR-bril op en ontdek een mijn! Wil je zelf aan de slag? Speciaal voor kinderen worden er iedere zondag leuke workshops gegeven.

Maak jouw bezoek nog leuker door een workshop bij te kopen aan de kassa van het Science Centre Delft. De kosten hiervoor bedragen 5 euro en het overzicht van de workshops kun je hier vinden. 

 Bereikbaarheid 

Achter en naast het Science Centre Delft kun je de auto parkeren. Het is ook mogelijk om de auto overdekt te parkeren in Garage Zuidpoort. Een ander gemakkelijk en snel vervoersmiddel is de Delft City Shuttle. De shuttle rijdt elke dag tussen 11:00 en 17:00 uur. Een dagkaart kost €4 per persoon. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!