Ontdek alles over Amsterdam bij Museum Het Grachtenhuis!

Ontdek alles over Amsterdam bij Museum Het Grachtenhuis!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Ontdek alles over Amsterdam bij Museum Het Grachtenhuis!. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Ontdek alles over Amsterdam bij Museum Het Grachtenhuis!: details

Wat? Profiteer van korting en ontdek de geschiedenis van de grachtengordel in Museum Het Grachtenhuis in Amsterdam. Leuk voor het hele gezin!

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 15.00 EUR

Duik terug in de tijd bij Museum Het Grachtenhuis in Amsterdam. Al eeuwen wordt er geld verdiend, kunst gemaakt en feest gevierd. In het prachtige monumentale pand aan de Herengracht ontdek je 400 jaar geschiedenis over de Amsterdamse grachten. In zes kamers maak je kennis met één van de grootste stadsuitbreidingen ter wereld: de 17e eeuwse grachtengordel van Amsterdam. De grachtengordel is het gebied in het centrum van Amsterdamse dat langs de vier hoofdgrachten: Singel, de Herengracht, de Keizersgracht en de Prinsengracht ligt. Kom erachter waarom de grachten een belangrijke aanwinst zijn voor onze hoofdstad. De interactieve tentoonstelling is leuk voor alle leeftijden. 

Bereikbaarheid 

Museum Het Grachtenhuis is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Je kunt tram 2, 11 en 12 nemen naar halte Koningsplein of metro 52 nemen naar halte Rokin. Plan hier je reis. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Grachtenhuis.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!