Onbeperkt poffertjes en pannenkoeken bij Restaurant Popsuiker

Onbeperkt poffertjes en pannenkoeken bij Restaurant Popsuiker

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Onbeperkt poffertjes en pannenkoeken bij Restaurant Popsuiker. Ga voordelig naar een Restaurant in Heemstede NL aan een scherpe prijs.

Onbeperkt poffertjes en pannenkoeken bij Restaurant Popsuiker: details

Wat? Geniet van 1,5 uur onbeperkt pannenkoeken of poffertjes eten bij Restaurant Popsuiker met [korting] korting. Na aankoop 4 maanden geldig.

Nu aan slechts 5.50 EUR in plaats van 11.00 EUR

In Heemstede vind je het knusse Restaurant Popsuiker. Dit restaurant is uitgeroepen tot leukste restaurant van Heemstede. Geniet met jouw gezin van 1,5 uur lang onbeperkt pannenkoeken of poffertjes. Neem een lekkere pannenkoek met stroop of poedersuiker. Wil je liever een andere topping? Je kunt tegen een betaling van €2 kiezen voor jam, ham, kaas, spek, appel en banaan. Je kunt daarnaast ook kiezen voor champignons (€3,50) en stoofvlees, saté en shoarma (€5,50). Voor de kids is er een gezellige speelhoek waar de kinderen kunnen spelen. 


Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Restaurant voor een Restaurant. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!