Obstakelbaan of 3 heats lasergamen bij Home of Heroes

Obstakelbaan of 3 heats lasergamen bij Home of Heroes

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Obstakelbaan of 3 heats lasergamen bij Home of Heroes. Ga voordelig naar een Sport en spel in Buggenum NL aan een scherpe prijs.

Obstakelbaan of 3 heats lasergamen bij Home of Heroes: details

Wat? Obstakelbaan of 3 heats lasergamen bij Home of Heroes met [korting] korting. 4 maanden geldig.

Nu aan slechts 9.25 EUR in plaats van 15.00 EUR

Home of Heroes, gelegen in het Maasdorp Buggenum, is dé plek waar jij je voor een dag tot een echte held kunt wanen. De oude kleiwarenfabriek is de ultieme plek voor sportief avontuur, plezier en ontspanning samen met familie, vrienden of teamgenoten. Maar ook voor werkuitjes ben je bij Home of Heroes aan het juiste adres!

Obstakelbaan 

Een eyechatcher is toch wel de obstakelbaan. Het is de grootste indoor obstakelbaan is van de Benelux en herbergt meer dan veertig obstakels. Te gebruiken als trainingslocatie voor de getrainde obstaclerunners, maar ook erg geschikt voor beginners doordat de obstakels meerdere moeilijkheidsgraden hebben. Samen met een professionele trainer verken je de baan, wordt je alles uitgelegd en ga je de uitdaging aan. Ook al heb je het nog nooit gedaan, de trainers helpen je deze unieke baan te ervaren en te overwinnen.

Lasergamen

In de oude droogkamers van de voormalige steenfabriek is er een uniek gangenstelsel gemaakt. Deze speciale ambiance draagt bij aan de spanning die je voelt bij het spelen van de lasergame. Voordat je begint worden er teams, in overleg, samengesteld. Dit kan bijvoorbeeld allemaal los tegen elkaar, maar ook in groepjes van drie of duo’s. Ieder team krijgt zijn eigen kleur en de namen van de deelnemers verschijnen op het display. Na afloop worden uiteraard de teamscores en de individuele scores bekend gemaakt. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Home of Heroes. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!