O.b.v. halfpension naar de Grand Prix van Barcelona incl. tickets voor de race en transfer!

O.b.v. halfpension naar de Grand Prix van Barcelona incl. tickets voor de race en transfer!

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

O.b.v. halfpension naar de Grand Prix van Barcelona incl. tickets voor de race en transfer!. Ga voordelig op stap met onze voordelige aanbiedingen van D-Deals. Nu 229.00 eur in plaats van 399.00 eur. Geniet van deze korting tot 43 % .

O.b.v. halfpension naar de Grand Prix van Barcelona incl. tickets voor de race en transfer! D-deals: details

omschrijving: De hype rond de Formule 1 is grootser dan ooit in ons land. Wil je onze Nederlandse held of één van de andere topcoureurs in actie zien? Boek dan deze reis naar het zonnige Barcelona en beleef de Grand Prix: Formule 1 van dichtbij. De entreetickets voor de races op 11, 12 en 13 mei zijn inbegrepen, waardoor je een vrije training, de kwalificaties en natuurlijk dé race kunt bijwonen. Je reist op eigen vervoer naar Barcelona. Op de dag van de race word je met een transfer naar het circuit de Catalunya gebracht. Het Circuit ligt net buiten Barcelona. De bijna 4,7 km lange track is één van de meest uitdagende banen van het seizoen. Doordat de snelle stukken afgewisseld worden met langzame bochten zijn er voldoende inhaalmogelijkheden. Je bent tijdens de race de gehele dag hier en getuige van de Spaanse Formule 1 Grand Prix en uiteraard de bijprogramma’s. Het hotel waar je verblijf is gelegen in Lloret de Mar. De plaats staat tijdens deze periode geheel in het teken van de Formule 1 Grand Prix en daarom worden er vele activiteiten georganiseerd. Als je terugkomt van het circuit kun je hier dus nog heerlijk nagenieten van het Formule 1 spektakel!Lloret de MarOok Lloret de Mar staat tijdens deze dagen volledig in het teken van de Grand Prix Formule 1. Op 10, 11 en 12 mei 2019 worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een spectaculaire autoshow met raceauto’s, rijdt er een parade van oude sportwagens door de stad, is er een kart-circuit waar je de coureur in jezelf naar boven kunt halen en zijn er vele feesten te vinden.Vervoer is niet inbegrepen, dit dien je zelf te regelen.

Nu voor slechts 229.00 EUR ipv 399.00 €

Kijk snel op de website voor meer informatie.

Indien hierboven velden blanco zijn, wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor Pretpark Tickets Korting. Voor meer super aanbiedingen surf zeker en vast verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!