Met korting naar het Cobra Museum in Amstelveen

Met korting naar het Cobra Museum in Amstelveen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Met korting naar het Cobra Museum in Amstelveen. Ga voordelig naar een Museum in Amstelveen NL aan een scherpe prijs.

Met korting naar het Cobra Museum in Amstelveen: details

Wat? De Cobra-collectie van het Cobra Museum is een van de belangrijkste ter wereld. Voor liefhebbers van moderne kunst is dit hét museum.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 12.50 EUR

Cobra Museum

Experiment en expressie; kenmerkend voor de kunst van Cobra. Deze vorm van kunst, gecombineerd met moderne en hedendaagse kunst, vind je in het Cobra Museum in Amstelveen. Dit museum is dé plek voor de moderne kunstliefhebber. De Cobra-collectie van het museum behoort tot de belangrijkste ter wereld. Tot de collectie behoren topstukken van Cobra-kunstenaars zoals Karel Appel, Corneille, Asger Jorn en Lucebert. Deze worden in wisselende presentaties getoond. Daarnaast vind je er aan Cobra gerelateerde exposities van bijvoorbeeld individuele Cobraleden, van tijdgenoten en van aanverwante stromingen.

Jouw inzicht in de kunsthistorische en maatschappelijke betekenis van de kunstbeweging verbreden? Kom dan de kunst bewonderen in het Cobra Museum en neem deel aan één van de culturele en educatieve activiteiten waarmee de tentoonstellingen regelmatig worden aangevuld. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Cobra Museum.

Bezoekersinformatie

Het Cobra Museum voor Moderne Kunst is makkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto en het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Navigeer dan naar Stadsplein 101 in Amstelveen. Houd rekening met betaald parkeren rond het museum. De P1 parkeergarage onder de voormalige V&D is het meest voordelig per uur en ligt op ongeveer 5 minuten lopen naar het Cobra Museum. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan één van de vele Connexxion-Bussen naar het busstation van Amstelveen. Bekijk actuele vertrektijden en plan jouw reis op 9292.nl

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!